To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - wyspawanie mocowań do kubełków

Cartoon - Czw 04 Kwi, 2013
Temat postu: wyspawanie mocowań do kubełków
Zanabyłem drogą kupna coś takiego do CRXa

W zestawie są szyny uniwersalne (mocowanie dolne) , ale nie da się ich w łatwy sposób przykręcić do podłogi... która wygląda jak w np 32s filmiku https://www.youtube.com/watch?v=ABN59pURjaE 32s

Gdzie w Wawie w rozsądnej cenie wyspawam mocowania, do których przykręce szyny?

Mrozu - Czw 04 Kwi, 2013

Wyspawasz w Przemocar. Wygodnie Ci w tym kuble? bo mam takie zamontowane i dla mnie za głęboko się siada i za bardzo podnosi uda do góry
Cartoon - Czw 04 Kwi, 2013

Tam chyba mają "dość" odległe terminy ;) a ja bym potrzebował coś na szybko... mam już kupca na obecne fotele ;)

O wygodzie wiele nie powiem - jeszcze w nich nie jeździłem. Grunt, że fotel jest przystosowany do "wąskich w barach"...

Kamill - Czw 04 Kwi, 2013

Dzwoń do przema i sie zapytaj czy ja przyjedziesz któregoś dnia rano to czy ci zrobi od ręki. Powinien to machnąć jak będziesz nad nim stał.
M - Pią 05 Kwi, 2013

Kamill napisał/a:
Dzwoń do przema i sie zapytaj czy ja przyjedziesz któregoś dnia rano to czy ci zrobi od ręki. Powinien to machnąć jak będziesz nad nim stał.

:rotfl:

Bonczek - Pią 05 Kwi, 2013

W tym przypadku też muszę Marka polecić ;)

https://www.facebook.com/QuickColor

Powiedz mu, że masz ode mnie namiar i że potrzebujesz takie mocowanie wyspawać - on się mieści Michałów Grabina a terminy ma więcej niż normalne.

Anonymous - Pią 05 Kwi, 2013

M napisał/a:
Kamill napisał/a:

Nie ma się z czego śmiać. Mi roll-bar'a w MINI ogarnął w 5 dni jak mu głowę suszyłem... no chyba, że mu ktoś maila wyśle i czeka na odpowiedź to wtedy faktycznie " :rotfl: " ;)

Cartoon - Pią 05 Kwi, 2013

Bonczek napisał/a:
W tym przypadku też muszę Marka polecić ;)
.

Niestety, jest teraz zawalony robotą, ale ma mi dać namiar na jakiegoś swojego znajomego ;)

Kamill - Pią 05 Kwi, 2013

AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Kamill napisał/a:

Nie ma się z czego śmiać. Mi roll-bar'a w MINI ogarnął w 5 dni jak mu głowę suszyłem... no chyba, że mu ktoś maila wyśle i czeka na odpowiedź to wtedy faktycznie " :rotfl: " ;)