HydePark - wyspawanie mocowań do kubełków
Cartoon - Czw 04 Kwi, 2013 Temat postu: wyspawanie mocowań do kubełków Zanabyłem drogą kupna coś takiego do CRXa
W zestawie są szyny uniwersalne (mocowanie dolne) , ale nie da się ich w łatwy sposób przykręcić do podłogi... która wygląda jak w np 32s filmiku https://www.youtube.com/watch?v=ABN59pURjaE 32s
Gdzie w Wawie w rozsądnej cenie wyspawam mocowania, do których przykręce szyny?
Mrozu - Czw 04 Kwi, 2013
Wyspawasz w Przemocar. Wygodnie Ci w tym kuble? bo mam takie zamontowane i dla mnie za głęboko się siada i za bardzo podnosi uda do góry
Cartoon - Czw 04 Kwi, 2013
Tam chyba mają "dość" odległe terminy a ja bym potrzebował coś na szybko... mam już kupca na obecne fotele
O wygodzie wiele nie powiem - jeszcze w nich nie jeździłem. Grunt, że fotel jest przystosowany do "wąskich w barach"...
Kamill - Czw 04 Kwi, 2013
Dzwoń do przema i sie zapytaj czy ja przyjedziesz któregoś dnia rano to czy ci zrobi od ręki. Powinien to machnąć jak będziesz nad nim stał.
M - Pią 05 Kwi, 2013
Kamill napisał/a: | Dzwoń do przema i sie zapytaj czy ja przyjedziesz któregoś dnia rano to czy ci zrobi od ręki. Powinien to machnąć jak będziesz nad nim stał. |
Bonczek - Pią 05 Kwi, 2013
W tym przypadku też muszę Marka polecić
https://www.facebook.com/QuickColor
Powiedz mu, że masz ode mnie namiar i że potrzebujesz takie mocowanie wyspawać - on się mieści Michałów Grabina a terminy ma więcej niż normalne.
Anonymous - Pią 05 Kwi, 2013
M napisał/a: | Kamill napisał/a: | Dzwoń do przema i sie zapytaj czy ja przyjedziesz któregoś dnia rano to czy ci zrobi od ręki. Powinien to machnąć jak będziesz nad nim stał. |
|
Nie ma się z czego śmiać. Mi roll-bar'a w MINI ogarnął w 5 dni jak mu głowę suszyłem... no chyba, że mu ktoś maila wyśle i czeka na odpowiedź to wtedy faktycznie " "
Cartoon - Pią 05 Kwi, 2013
Bonczek napisał/a: | W tym przypadku też muszę Marka polecić
. |
Niestety, jest teraz zawalony robotą, ale ma mi dać namiar na jakiegoś swojego znajomego
Kamill - Pią 05 Kwi, 2013
AleX_R53 napisał/a: | M napisał/a: | Kamill napisał/a: | Dzwoń do przema i sie zapytaj czy ja przyjedziesz któregoś dnia rano to czy ci zrobi od ręki. Powinien to machnąć jak będziesz nad nim stał. |
|
Nie ma się z czego śmiać. Mi roll-bar'a w MINI ogarnął w 5 dni jak mu głowę suszyłem... no chyba, że mu ktoś maila wyśle i czeka na odpowiedź to wtedy faktycznie " " |
|
|
|