Tomcat - Sob 06 Kwi, 2013 Temat postu: [S] Citroen Saxo VTS 1.5DHejo.
Akcja trwa tydzień, bo bardzo pilnie potrzebuję gotówki. Jak się nie sprzeda, to zostaje po wsze czasy.
Myślę, że auto znane na forum. Poprzednim właścicielem był GrygorijVTR, dzięki czemu cytryna trzyma się kupy.
Ogólnie o dyszlu: 2002 rok, 128tys przelotu (wszystko wskazuje na to że oryginalnego), brak śladów większych kolizji, dzięki czemu nie wyłazi nigdzie rude.
Wyposażenie jest oszałamiające, gdyż posiada szyberdach, centralny z pilotem (oryginalny), wspomaganie kierata, szyby na prąd oraz radio CD z 4 głośnikami.
Wersja jest dość śmieszna, bo wszystko jest w 100% zgodne z VTS 16v poza silnikiem, czyli:
- tylna belka ori VTS z tarczami
- wnętrze welurowe z 16v
- felgi Indianapolis 15 cali również z 16v
Zalety:
+ spalanie od 3,5 litra w lecie na trasie, do 6 litrów w mroźną zimę po mieście
+ wymieniona ostatnio linka sprzęgła i listwa maglownicy
+ zimówki na staluksach mogę dorzucić gratis
+ olej z filtrem wymieniony przy 124 tys.
Wady:
- tylna belka co prawda nie wydaje z siebie żadnych dziwnych odgłosów, ale prawe koło jest lekko pochylone, więc w tym roku wypadałoby zrobić belkę, albo wymienić na inną
Cena 6500 zł
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub telefonicznie 602-317-747
Za dodatkowy kesz, mogę również sprzedać do auta pucharówki, albo ori 14stki aluminiowe z VTSa, tarcze, klocki i sporo innych pierdół.
PS. Na Allegro nie wystawiam nawet, bo szkoda czasu na rozmowy z debilami Jakarti - Sob 06 Kwi, 2013 to co zostalo wypatrzone w Italii ze szybko pod mlotek ? Tomcat - Sob 06 Kwi, 2013 To moje własne, w Italii wypatrywane jest wozidło dla mamusi. Dwa niezależne tematy Niemy - Sob 06 Kwi, 2013 jestem zainteresowany Jakarti - Sob 06 Kwi, 2013 o Ty łajzo
ps. super idea!!Niemy - Sob 06 Kwi, 2013 zarezerwowane Janusz - Sob 06 Kwi, 2013 fura w gnoju nie skręca Tomcat - Sob 06 Kwi, 2013
Janusz napisał/a:
fura w gnoju nie skręca
Fura z krzywą budą na oponach bez bieżnika też średnio Niemy - Sob 06 Kwi, 2013
Janusz napisał/a:
fura w gnoju nie skręca
nie ma być do skręcania, tylko do turlania sięJanusz - Sob 06 Kwi, 2013
Tomcat napisał/a:
Fura z krzywą budą na oponach bez bieżnika też średnio
i tak lepiej
ps. Juz mam prostą belke Grzesiek VTS - Sob 06 Kwi, 2013
Janusz napisał/a:
fura w gnoju nie skręca
Skreca !!!! tylko clio nie skreca wiec czsami ma dacha
p.s
SaXo z moich rak wyszło igła sztuka !
jak teraz jest to ??? nie serwisuje go Tomka u mnie wiec Bart - Sob 06 Kwi, 2013
Grzesiek VTS napisał/a:
jak teraz jest to ??? nie serwisuje go Tomka u mnie wiec
hemoglobina...Tomcat - Sob 06 Kwi, 2013 Sobotni wieczór jest, co w tym dziwnego ? Niemy - Czw 18 Kwi, 2013 Zakupione Tomcat - Czw 18 Kwi, 2013 Kurfens, prawie sie popłakałem jak odjeżdżał taki ładny i błyszczący...