HH.ORG na Torze - 1 maja(środa) trackday.org.pl i 4TURBO - trening w Ułężu
kaja - Nie 14 Kwi, 2013 Temat postu: 1 maja(środa) trackday.org.pl i 4TURBO - trening w Ułężu1 maja będziemy jeździć trasę z zeszłego roku .
Limit aut 30, decyduje kolejność wpłat.
Kenet - Nie 14 Kwi, 2013 Tym razem jestem Cartoon - Pon 15 Kwi, 2013 Już zapłacone Bart - Pon 15 Kwi, 2013 Ja niestety tym razem nie dam rady, sorry.Dariano - Pon 15 Kwi, 2013 Jak się blacharz postara i odda mi auto w tym tygodniu to będę .Dariano - Wto 23 Kwi, 2013 Zapłaciłem i ja , Do zobaczenia w Ułężu
Jestem podjarany to mój pierwszy raz M - Śro 24 Kwi, 2013 Korci żeby przyjechać Ile miejsc wolnych pozostało?Kenet - Śro 24 Kwi, 2013 Ja właśnie zapłaciłem Stf - Śro 24 Kwi, 2013 - ja dzisiaj miałem zdecydować ale sortownia DPD to cwele... jutro mam nadzieję będzie już wiadomo co i jak.M - Śro 24 Kwi, 2013
Stf napisał/a:
ale sortownia DPD to cw...
To nie sortownia tylko cała firmaDariano - Czw 25 Kwi, 2013
M napisał/a:
Korci żeby przyjechać Ile miejsc wolnych pozostało?
Jak korci to co za problem pisz do Kaji . Nie wiem ile jest miejsc wolnych, na stronie nie mogę znaleźć listy zgłoszeń . Dajesz Em będzie okazja się wreszcie spotkać M - Czw 25 Kwi, 2013 Pisałem czy są wolne miejsca ale brak odpowiedzi Dzisiaj puszczę przelew tak czy siak - jak się nie załapię to przyjadę na oglądarę Dariano - Czw 25 Kwi, 2013 Dokładnie ewentualnie Grilla się rozpali Wpłacaj kasę .
Jest napisane że decyduje kolejność wpłat, jak by nie było miejsca to jakaś informacja by się pokazała tak mi się wydaje.M - Czw 25 Kwi, 2013 Wpłacone Kenet - Czw 25 Kwi, 2013 Na fejsie było info we wtorek, że zostały 3 miejsca.