Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Kupię Clio Sport 2002 lub nowsze
Marek23 - Śro 13 Wrz, 2006 Temat postu: Kupię Clio Sport 2002 lub nowszeJak w temacie. Kupie Clio Sporta 2002 lub nowszego. Moze byc powypadkowy, ale nie interesuja mnie samochody po ciezkich dzwonach,itd... Prosze o kontakt na priva.
PS. Kolor bordowy odpada.Michał - Śro 13 Wrz, 2006 dlaczego bordowy odpada ?? Bez pierdolenia głupot bo ja mam bordowy, moim zdaniem w clio sportach bordo poprstu zamiasta kazdy inny kolor.Michał - Śro 13 Wrz, 2006
świeżak, nie znasz sie.strick - Śro 13 Wrz, 2006 Markowi chodziło chyba o takie jedno bordowe clio które miało rejestracje z Zakopanego (KTT) i stało gdzieś w salonie na śląsku!Dariano - Śro 13 Wrz, 2006 Tego nie trzeba nikomu mowic. powszechnie wiadomo ze czarne sa najszybsze i najladniejsze. Wszystko w temacie.strick - Śro 13 Wrz, 2006 Jeżeli czarne to ph1 jeźeli inny kolor to ph2!Marek23 - Czw 14 Wrz, 2006
Michał napisał/a:
dlaczego bordowy odpada ?? Bez motyla noga głupot bo ja mam bordowy, moim zdaniem w clio sportach bordo poprstu zamiasta kazdy inny kolor.
Ziom, luzik. Do bordowego nic nie mam, Twoje saxo śliczne... Mi się po porstu clio w bordowym nie podoba, w wielu innych samochodach jest spoko.
Moje preferencje kolorystyczne:
1. Niebieski
2. Srebrny
potem to sam nie wiem. Czarny fajny, ale ja tym dużó upalać będę, a na tym kolorze znać każdy odprysk. Więc czarny raczej odpada...Anonymous - Czw 14 Wrz, 2006
strick napisał/a:
Markowi chodziło chyba o takie jedno bordowe clio które miało rejestracje z Zakopanego (KTT) i stało gdzieś w salonie na śląsku!
to na rejestracji KTT to jest mojego bardzo Dobrego Kolegi Bartka Rajpolda.to bordowe bylo dachowane w czechach lecz naprawiane bylo w serwisie renault na wszystkich oryginalnych czesciach.a tak ogolnie to bartek tym strasznie upalal.dla nie wiedzacych dodam ze Bartek jezdzil w sezonie 2004 pucharowa 206 w PPZM i wygral klase A6 na koniec sezonu.w 2005 wystartowal w RPP.Michał - Czw 14 Wrz, 2006
Marek23 napisał/a:
Michał napisał/a:
dlaczego bordowy odpada ?? Bez motyla noga głupot bo ja mam bordowy, moim zdaniem w clio sportach bordo poprstu zamiasta kazdy inny kolor.
Ziom, luzik. Do bordowego nic nie mam, Twoje saxo śliczne... Mi się po porstu clio w bordowym nie podoba, w wielu innych samochodach jest spoko.
Moje preferencje kolorystyczne:
1. Niebieski
2. Srebrny
potem to sam nie wiem. Czarny fajny, ale ja tym dużó upalać będę, a na tym kolorze znać każdy odprysk. Więc czarny raczej odpada...
jest git
Kwestia gustu troszeczke zabardzo sie podnieciłem:D
niektórzy lubią wąchać kwiatki inni skarpetki
pozdro !!Marek23 - Czw 14 Wrz, 2006 Uffff... to dobrze... Bo już myśałem, że mi Warszawka na chate wjedzie i zrobic akcje ze szczurem i wiadrem.Michał - Czw 14 Wrz, 2006 no no świeżak, pakuj mandżur i wyjazd z celi.
Ale jak wpadniesz do wawy to i tak będą klapsy saxorulez - Czw 14 Wrz, 2006
Michał napisał/a:
będą klapsy
mikołajem po pysku Marek23 - Czw 14 Wrz, 2006 Już niedługo... W ten weekend muszę do naszych faszystwowskich przyjaciół podjechać, ale potem to central europe party marathon!
Co o tym myślicie? Sprowadzony z francji, bok był malowany i jeden amor wymieniony. niby wjechał do rowu... Trochę dużo, ale dobry rocznik. Jak bym miał kiedyś wybebeszyć, to bym dzikowi graty sprzedał. Może by sensor desczu do R5 spasował FreeMan - Czw 14 Wrz, 2006
Marek23 napisał/a:
Już niedługo... W ten weekend muszę do naszych faszystwowskich przyjaciół podjechać, ale potem to central europe party marathon!
Co o tym myślicie? Sprowadzony z francji, bok był malowany i jeden amor wymieniony. niby wjechał do rowu... Trochę dużo, ale dobry rocznik. Jak bym miał kiedyś wybebeszyć, to bym dzikowi graty sprzedał. Może by sensor desczu do R5 spasował
po drugie . dlaczego tylko dzikowi... :569: ja tez bym chetnie troche rzeczy kupil.Dariano - Czw 14 Wrz, 2006 Bardzo ladne to clio marek. Ale jak sobie pomysle ze taka igielka idzie do rajdow to mi sie zal robi