Kamill - Pon 29 Kwi, 2013 Temat postu: AssistanceWykupował ktoś z was oddzielne assistance (od innego ubezpieczyciela niż OC).
Zastanawiam sie nad pakietem comfort z holowaniem bez limitu km i bez limitu holowań w ciągu roku w http://www.starter24.pl (opcja comfort + holowanie bez limitu)
Koszt 300zł
Macie jakieś opinie, lub alternatywę do powyższej oferty ?Kenet - Pon 29 Kwi, 2013 Jeśli faktycznie holują mnie bez limitu po kraju za 300 zł na rok to wchodzę, ale obawiam się, że są jakieś obostrzenia i nie wygląda to tak kolorowo w rzeczywistości.Kamill - Pon 29 Kwi, 2013 Czytałem regulamin i jedyny punkt, który wydawał się takim haczykiem mówił że nie możne sie powtarzać awaria tego samego elementu ciągle.
Assitance działa po 10 dniach od wpłynięcia pieniędzy na konto.
Ja się chyba skuszę i zobaczymy.Anonymous - Pon 29 Kwi, 2013 Ubezpieczenie do karty kredytowej,4,99 zł miesięcznie,holowanie 2 razyw roku do 500 zł,ale za to wiele innych,tu masz szczegóły
http://www.bankmillennium...zpieczenia/?z=3Kamill - Pon 29 Kwi, 2013
Mam to w mbanku za 6zł. Koszt holowania to 2.5zł, liczy sie w jedną i drugą stronę. Więc tak rozwalasz się na Kielcach przyjeżdża laweta po ciebie (15km) wiezie cię 85km i mówi, koniec trasy, bo teraz muszę wrócić 100km do domu czyli 200kmx2.5zł = 500zł
Dzwoniłem do starter24, powiedziałem w prost, lece rajd urywam koło i co wtedy.
Powiedział że jeżeli niem a tego w wyłączeniach, punkt 18 regulaminu to nie ma problemu. Przy mnie znalazł przeczytał i potwierdził że z holują.Kenet - Pon 29 Kwi, 2013 Jadę do rallylandu, nakoorfiam, nie chcę mi się wracać - dzwonię i holują? Cassis - Pon 29 Kwi, 2013 Pare lat temu Starter miał ofertę holowania w PL bez limitu za 99zł. Zakupiłem sobie wtedy ten pakiecik, czynnikiem który mnie również przekonał było to że nie obchodzi ich wiek auta, tak jak w innych assistance. Po roku jak chciałem wykupić kolejny pakiet oferta była zablokowana. Widać średnio im się to opłacało. Anonymous - Pon 29 Kwi, 2013 Nawet nie wiem ile liczą,korzystałem 2 razy,raz było 70 km holowania ,raz z 50 km, ubezpieczenie zwróciło sie na kilka lat do przoduKamill - Pon 29 Kwi, 2013
Kenet napisał/a:
Jadę do rallylandu, nakoorfiam, nie chcę mi się wracać - dzwonię i holują?
Jak nie naprawią to holują. Wg mnie możesz zrobić sobie jakiś tajny wyłącznik zapłonu i tyle, bo alarmy kluczyki stacyjki zatrzasniecie kluczy, brak paliwa, wszystko naprawiają, jak sie nie uda holują.
rabarbar napisał/a:
Nawet nie wiem ile liczą,korzystałem 2 razy,raz było 70 km holowania ,raz z 50 km, ubezpieczenie zwróciło sie na kilka lat do przodu
50km to nie odległość, 2x wracałem z nowego miasta 3h na holu Anonymous - Pon 29 Kwi, 2013 Pytałes o alternatywe to podałem,faktycznie jak sie duzo upala to taki starter24 to dobra opcja.Kamill - Pon 29 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
Pytałes o alternatywe to podałem,faktycznie jak sie duzo upala to taki starter24 to dobra opcja.
Spoko, traktuje ten wątek także jako informacje dla innych, dlatego chciałem rozwinąć temat.martin.h - Pon 29 Kwi, 2013
Kamill napisał/a:
Jak nie naprawią to holują. Wg mnie możesz zrobić sobie jakiś tajny wyłącznik zapłonu i tyle
Ja mam nadzieję, że to żart z Twojej strony?
Kenet napisał/a:
Jadę do rallylandu, nakoorfiam, nie chcę mi się wracać - dzwonię i holują?
Do tego przywożą pizze, a jak załapiesz się na miłą Panią to i loda ci opie.doli GeKo - Pon 29 Kwi, 2013 Na to nigdy bym nie wpadł. Jadę na imprezę walę browara, i dzwonię po Asistance żeby zwieźli do domu. Kamill - Pon 29 Kwi, 2013 Kenet wrobiłeś mnie w jakiś szachrajstwa !
Ja assitance juz wykupiłem, mam aktywne od 9 maja, także na poznań mogę lecieć spokojnie.kaziu1985pn - Pon 29 Kwi, 2013 a czy PZU nie ma teraz takiej oferty w tej samej cenie ??