To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Ameliniowe felgi ATS DTC 15x8

Kenet - Pon 06 Maj, 2013
Temat postu: [S] Ameliniowe felgi ATS DTC 15x8
Tak jak w temacie - sprzedam ATSy DTC w rozmiarze 15x8 cali. ET 36, 4x100 i 4x108. jeździły w Corsie B. Ciężko kupić w 7 calach, w ośmiu to pierwszy komplet jaki znalazłem. Na felgach są w tym momencie opony Kumho - 2 w stanie ok i 2 wczesne Janusze, ale pewnie jeszcze można na nich chwilę poupalać. Opony 195/50/15 i na 8 calach są już lekko naciągnięte, optymalna opona 205-225. Felgi niedawno kupiłem z myślą o właśnie szerszej oponie, ale chyba w końcu dorosłem do szpery, więc trzeba wycofać chociaż 1000.

Felgi mam w praktycznie tajnym (tylko Barejka wie gdzie to jest) blaszaku w słoikowie, więc w razie czego odbiór osobisty w okolicy weekendu. Wysyłka - raczej słabo to widzę, bo nie wiem jak to dobrze spakować, ale jak kogoś bardzo przyciśnie to coś wymyślimy (czyt. nie chce mi się z tym szarpać, no ale... )

Nie mam dużo zdjęć, bo nie zdążyłem się przyjrzeć nawet. Do ogarnięcia w razie czego. Jakieś tam ryski są, ale ogólnie jak na ich przeznaczenie (zakładam - motorsport) to GABINETY.

Foty:

Cena - 1800 zł, nie zamieniam się, ale można próbować negocjować.

Kontakt PW. Na maile nie odpowiadam - nie mam komputera. Na smsy nie odpowiadam, nie mam telefonu. Można dzwonić.

Ciężko mi się z nimi rozstać, a niemiec płakał jak sprzedawał ;D

Greg - Wto 07 Maj, 2013

Kurde, fajne, szkoda że takie ET niepeżotowskie a nie lubię już dystansów.
Qukie - Wto 07 Maj, 2013

miszcz amelinium, szarpał bym z największą przyjemnością, ale kupiłem gwint :/

jako, że szejk zapomniał dodam :rotfl:

M - Wto 07 Maj, 2013

Dobry pieniądz za takie felgi :D
Szejku a może masz jeszcze jakieś lekkie 15 na handel? Straszą mnie tutaj że moje F1 ciężkie jak ołów.
:rotfl:

iQ - Wto 07 Maj, 2013

Dobre kolo tylko rozstaw nie taki jak trzeba :)
Kenet - Wto 07 Maj, 2013

Lekkie 15" to ni jak mi nie wychodzi taniej jak 1800 :] To jest cena startowa, ja mam handel we krwi jak ktoś położy na stół jutro 1600 w gotówce i odbierze osobiście to też kupi ;)

Loko - Wto 07 Maj, 2013

Biorę, tylko weź Pan zwęź mi je o cal :rotfl:
Kamill - Wto 07 Maj, 2013

I dla mnie też 3 szt. Tylko na pięć śrub.
roj - Wto 07 Maj, 2013

kozak fele szkoda, że et nie jest ok. 20 :D
michool_vt - Wto 07 Maj, 2013

Loko, coś zanabyłeś? :>
Kenet - Wto 07 Maj, 2013

Jakby ktoś chciał to mogę sprzedać swoje 7" w tej cenie, ale trzebaby je kersierem wyczyścić bo są trochę brudne :]
Mrozu - Wto 07 Maj, 2013

Kenet napisał/a:
Jakby ktoś chciał to mogę sprzedać swoje 7" w tej cenie, ale trzebaby je kersierem wyczyścić bo są trochę brudne :]

też są 4x108?

Kenet - Wto 07 Maj, 2013

Tak, miałem do Fusiona wkładać, ale za małe ;D
Mrozu - Wto 07 Maj, 2013

jakie ET i jakie powinienem mieć w 106 ;D
Yarko - Wto 07 Maj, 2013

Kenet zapytaj niemca czy nie ma przypadkiem 17'stek :)