Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Kupię tanio/Przygranę za flaszkę] opony r15
roj - Czw 09 Maj, 2013 Temat postu: [Kupię tanio/Przygranę za flaszkę] opony r15przygarnę opony jakieś, bardzo tani komplet w 15 calach, rozmiar 195/50/15 albo inny w 15 calach. stan może być wczesnyJanusz, ale żeby się ew. nei bać przejechać 80 km/h w deszczu z ułęża.Kenet - Pią 10 Maj, 2013 Jeśli Ci się nie pali, to możesz zabierać te Kumho co mam na ATSach w ogłoszeniu. Żeś pan tyle jechał to w gratisie te opony zostawię. A druga opcja to Ranisporty 2ki, które pewnie kojarzysz. Ale 200 zł muszę za nie wziąć, bo w jak pisałem to ogłoszenie to już 5ciu dzwoniło o nie.
roj - Pią 10 Maj, 2013 Paanie kochany, w pierwszej chwili to niemiec powiedział, że prędzej córkę odda niż te opony!
chciałem coś za flaszkje ale widzę że same luksusowe śmieci na rynku więc może ktoś do 150 pln coś ma?
a, teraz doczytałem jeszcze raz - Kumho z a te esów zaklepuję też! Anonymous - Pią 10 Maj, 2013
roj napisał/a:
Paanie kochany, w pierwszej chwili to niemiec powiedział, że prędzej córkę odda niż te opony!
chciałem coś za flaszkje ale widzę że same luksusowe śmieci na rynku więc może ktoś do 150 pln coś ma?
Roj , jak nie jest to mocno pilny temat to u obejrze u siebie jakieś cywilne stare 15M - Pią 10 Maj, 2013 Roj może chcesz moje walce do upalania? Tanio oddam a do bmw byłyby idealne na tył.roj - Pią 10 Maj, 2013 Czesio, spoko, myślę, że koszt przesyłki przekroczyłby wartość tego czego szukam. Wezmę od kogoś z wwa coś niedługo i z głowy (bo mi się zimówki w e30 kończą ) ale dzięki!
M - napisz co i jak na pw ale na razie nie kupię na pewno bo opony mam a muszę inne rzeczy zrobić a z kasą słabo. (chyba że wymienimy moje r888 195/50 na Twoje walce) M - Pią 10 Maj, 2013 Z chęciąroj - Pią 10 Maj, 2013 No..., tylko o jakie walce chodzi?M - Pią 10 Maj, 2013 Nie jest to ważne, deal to deal Walle - Pią 10 Maj, 2013 mam 4 zimówki (oddam z felgami stalowymi) z e30 Vredesteiny, nie za mocne, ale są - Otwock jakby co dzwoń
516 444 894roj - Pią 10 Maj, 2013 Walle, bierę! kamil - Pią 10 Maj, 2013 roj a w piwnicy mieszczą Ci się te wszystkie koła i opony ? roj - Pią 10 Maj, 2013 nie ma dramatu, pozbyłem się już kilku sztuk, teraz jeszcze jak wezmę zimówki do e30 to wyrzucę 6 sztuk śmieci zimowych które dostałem razem z furą, jeszcze tylko letnie do dojazdów i felgi siakieś i jest git;)Walle - Pią 10 Maj, 2013 czekają na Ciebie jedna jest nawet nawet całkiem ładnie przeze mnie odnowiona i pomalowana na RAJDOWY biały kolor
dzwoń jak będziesz chciał odebrać Kenet - Sob 11 Maj, 2013 And the Rainsport goes to Tomson