HH.ORG na Torze - 2 czerwca (niedziela) Tor Poznań Trackday Profi z WST
Kenet - Wto 21 Maj, 2013 Temat postu: 2 czerwca (niedziela) Tor Poznań Trackday Profi z WSTCzołem!
kto jedzie i kiedy, jaka będzie pogoda, jakie bierzecie opony, czy będzie karetka? Czyli ogólnie dyskusje przed, relacje online i wrażenia po tylko w tym temacie
Ja jadę w sobotę koło południa, śpię w hotelu na torze, biorę komplet R888 i Micheliny S9B, nastawiam się na nocne nielegalne zapoznanie z torem i brak awarii tym razem
Fpisujcie miasta!Kamill - Wto 21 Maj, 2013 Jadę też prawdopodobnie w sobotę, hotel na torze, biere same RSR-y.Anonymous - Wto 21 Maj, 2013 Ja prawdopodobnie w sobotę, hotel gdzieś koło toru, biorę PKP IC 1klasa siema - Wto 21 Maj, 2013 Jesteście oszukiciele! Spot HH miał być 12 maja! Do 12tej karetki nie było i cały dzień padało!
Nie ma sprawiedliwości na świecie...alphaOne - Wto 21 Maj, 2013 ja tez jade w sobote, hotel ok 10min jazdy od toru, RSR bo i tak nie mam klatkirasta - Wto 21 Maj, 2013 Slick od piątku śpię na torzeBart - Wto 21 Maj, 2013 rasta - Wto 21 Maj, 2013 O to to Kenet - Wto 21 Maj, 2013 Ja mam nadzieję, że z moim ultra roll barem wpuszczą mnie na slicku. Jak nie to zamaluje napisy na czarno i może nikt się nie kapnie roj - Wto 21 Maj, 2013 narysuj na oponach bieżnikrasta - Nie 26 Maj, 2013 Ja mam klepnięty pokój już od piątku.
Pytanie, kto by był na lorę chętnym łącząc sily z np. JHM pewnie dało by się zebrać ekipę wystarczajacą do wynajęcia.
1. Rasta
2. Ciacho
3. ?Kamill - Nie 26 Maj, 2013
rasta napisał/a:
Ja mam klepnięty pokój już od piątku.
Pytanie, kto by był na lorę chętnym łącząc sily z np. JHM pewnie dało by się zebrać ekipę wystarczajacą do wynajęcia.
1. Rasta
2. Ciacho
3. ?
Ja bym brał pod uwagę, w zależności od ceny Zadir - Śro 29 Maj, 2013 Też będeMłody Papież - Śro 29 Maj, 2013 ja chyba ni jadeKamill - Śro 29 Maj, 2013 http://naszglospoznanski.pl/?p=27370
W czasie tptd ma być jakiś dzień dziecka organizowany.