To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Citroen Xsara 2004 rok 1,6 16V 110KM

Vlodarsky - Pon 27 Maj, 2013
Temat postu: [s] Citroen Xsara 2004 rok 1,6 16V 110KM
Zdecydowałem z Żoną, że wystawię na razie między znajomymi ogłoszenie na naszą Xsarę.
Samochód jest kupiony w salonie Citroen na Górczewskiej. Był tam serwisowany, następnie u mnie. Znam go praktycznie od początku i dlatego też go kupiłem. W jego historii były malowane jedne tylne drzwi (na co jest świstek) i ja miałem przygodę z Łosiem (wgniecenie na masce i tylnym prawym błotniku)
Realne spalanie to 7-7.8 w mieście i poniżej 7 w trasie. Dla porównania C4 z tym samym silnikiem średnio o litr więcej.
Jest do niego książka serwisowa, instrukcja w języku polskim i chyba nawet mam fakturę zakupu z salonu :)

rok produkcji 2004 (ostatni rok produkcji hatchbacka)
silnik 1,6 16v benzyna 110KM /skrzynia 5biegów manual
przebieg: 133500 km
wyposażenie :
-klimatyzacja
-wsp. kierownicy
-abs
- 4x air bag
-el. szyby
-el. lusterka
-czujnik zmierzchu
-czujnik deszczu
-kompjuter pokładowy
-radio cd/mp3/z gniazdem usb
-światła przeciwmgłowe
-welurowa tapicerka
-całe koła letnie z oponami Yokohama Parada (głośne trochę :/ )
-całe koła zimowe chyba Kleber
-dodatkowa wykładzina w bagażniku

6tys km temu był przegląd z olejem i płynami+przegląd klimy+ odgrzybienie + wycieraczki, rozrząd był wymieniany już przy 61 tys, klocki i tarcze przednie mają przejechane z 15 tys, a tył koło 30 tys.

Samochód jest w stanie idealnym poza kilkoma rzeczami które od razu wymienię :
- dwa wgniecenia widoczne na zdjęciach
- odcinek rury przed tłumikiem końcowym jest tak obspawany, że trzeba go wyciąć i wstawić nowy
- nie kręci się zamek w drzwiach... bo nigdy nie był używany, ale jakoś mi to nie przeszkadzało tak jak poprzedniemu właścicielowi.

Kwota jaka mnie interesuje to 9,5 tys za stan w jakim się teraz znajduje. Ubezpieczenie niedawno płaciłem i przegląd też jest :) Cena nie jest zaporowa bo za takie pieniążki, tak pewne auto z tak małym przebiegiem i tak zadbane jest ciężko znaleźć.

Foty w warsztacie bo pada deszcz :

anjas - Pon 27 Maj, 2013

Ładna xsara :)

Kasia czasem pozwala mi jeździć :faja:
koma600 - Pon 27 Maj, 2013

I wszycy powini robić takie fotki od spodu . Ładna podłoga
Muzykant - Pon 27 Maj, 2013

najs kolor :] ale to auto mega duzo traci jak nie ma fabrycznego spojlera na klapie :D

Jeszcze ma alarm, immobiliser i centralny zamek :-) tak mi się przypomniało.
Mrozu - Pon 27 Maj, 2013

Vlodarsky napisał/a:
Foty w warsztacie bo pada deszcz

Nie oszukuj to francuz na pewno się popsuł ;D

To moja druga Xsara :-) żadna się nie psuła :-)
Walle - Pon 27 Maj, 2013

Świetne ogłoszenie, od razu mam chęć kupić, mimo iż nie potrzebuję. Super auto na codzienne dojazdy do pracy choćby.
Kenet - Wto 28 Maj, 2013

Vlodarsky napisał/a:
miałem przygodę z Łosiem (wgniecenie na masce i tylnym prawym błotniku)

aeśgoyebną! xD

Vlodarsky - Wto 28 Maj, 2013

Chyba coś większego będziemy chcieli... jakąś xsare picasso albo jakieś kombi. Zawsze to lepiej się na wakacje zapakować.
M - Wto 28 Maj, 2013

Jakieś dobre wieści Marku? ;D
was79 - Wto 28 Maj, 2013

Ostatnio w długi łikent, jak byliśmy w Rabkolandzie, fajnie wyglądał parking, jak okiem sięgnąć same vany i kombi :)
Vlodarsky - Wto 28 Maj, 2013

Nic ciekawego mi nie wiadomo :-) zwyczajna chęć zmiany. Znając mnie i tak będę czekał aż pojawi się coś jak xsara czyli auto które znam o początku. Ciężko kupić ładną xsare picasso czy C5 II bo ludzie nie dbają o auta jak PiTT czy Jakarti...
Anonymous - Wto 28 Maj, 2013

was79 napisał/a:
Ostatnio w długi łikent, jak byliśmy w Rabkolandzie, fajnie wyglądał parking, jak okiem sięgnąć same vany i kombi :)

Kazdy kiedyś musi zdziadzieć....