Kamill - Wto 04 Cze, 2013 Temat postu: PlastiDip PlastiLakNiech admini przenios± ze STF-a tematu pozostałe wpisy.
Mi się udało znaleĽć co¶ takiego, ¶lady nie do zmycia już podobno.
Bart na admina Nie zanotowałem kiedy wyszukiwarka z powrotem zaczęła działać.GeKo - Wto 04 Cze, 2013 A co to się ulało tam?B-Rey - Wto 04 Cze, 2013
Kamill napisał/a:
¶lady nie do zmycia już podobno.
Bo z nox'em nie gadaliM - Wto 04 Cze, 2013 Slady mozna zaszprejowac plastidipem Cartoon - Wto 04 Cze, 2013 ile kosztuje ogarnięcie całego auta?Yarko - Wto 04 Cze, 2013 ciekawe jak zmywaja sie kawałki gumy z toru albo przy felgach pył/opiłki z agresywnych klocków
pod plate sie nada rasta - Wto 04 Cze, 2013 Jak sie ma pistolet lakierniczy i kompresor - ja mam To materiał na całe auto 600-800 plnRasputin - Wto 04 Cze, 2013 Czy trudno sie maluje plastidip'em? Kompresor mam,pistolet do malowania też. Ducato musze trzasn±c na jaki¶ kolor i szukam ciekawych i tanich rozwi±zań Gdzie w Wawie jest jaka¶ hurtownia handluj±ca tym szuwaksem?GeKo - Wto 04 Cze, 2013 Najbardziej dziwi mnie różnica w cenie.
U nas 360zł netto za galon.
W USA 58$ za galon, przy takiej różnicy to by się opłacało jak±¶ grupówkę ogarn±ć.Kamill - Wto 04 Cze, 2013
GeKo napisał/a:
Najbardziej dziwi mnie różnica w cenie.
U nas 360zł netto za galon.
W USA 58$ za galon, przy takiej różnicy to by się opłacało jak±¶ grupówkę ogarn±ć.
Gdzies na forum typ pisał "zamówiłem 5L z UK, wyszło mnie ok 500zł".GeKo - Wto 04 Cze, 2013 Galon to trochę mniej bo 3,78l a cenowo maj± prawie to samo brutto 75 GBP