Dariano - Pią 15 Wrz, 2006 Temat postu: WagaDzis wreszcie wybralem sie na wage zeby zaspokoic moja ciekawosc wynik to 970kg paliwa mialem gdzies z 1/4 zbiornika czyli z pelnym zbiornikiem wyszla by mi rowna tona.
Czy ktos jeszcze wazyl swojego saxofona?? najlepiej bez klimy zastanawia mnie ile ten osprzet moze wazyc?saxorulez - Pią 15 Wrz, 2006 klimka jest w dosyć ciężka..obstawiam około 10-15KG
bardzo ciężka jest też mata wygłuszająca pomiedzy kabiną a silnikiem...Anonymous - Pią 15 Wrz, 2006 a gdzie w wawce mozna sie tak zwazyc?saxorulez - Pią 15 Wrz, 2006 w mięsnym na służewcu Dariano - Pią 15 Wrz, 2006 Gdzie w warszawie to nie wiem ja podjechalem na skup zlomu mocno zdziwieni panowie byli jak im powiedzialem ze chce samochod zwazyc Anonymous - Pią 15 Wrz, 2006
saxorulez napisał/a:
w mięsnym na służewcu
:fuckyou: nie lubie cie juz. bardzo niesympatyczny jestessaxorulez - Pią 15 Wrz, 2006 dżimek - bihejw jorself proszę Cię kóltóralnjeanjas - Sob 16 Wrz, 2006
saxorulez napisał/a:
dżimek - bihejw jorself
cholera, saxorulez zna arabski :zdziw:Anonymous - Sob 16 Wrz, 2006 i w dodatku uczucia innych rani !Vlodarsky - Sob 16 Wrz, 2006 no rani rani.... mnie raz ugryzł (nie powiem gdzie bo już na ostrym dyżurze się ze mnie śmiali)
a zważyć można chyba na okręgowych stacjach kontroli pojazdów ?mi - Sob 16 Wrz, 2006 opcji jest kilka: firma handlująca węglem (jest się ze śląska ), siakiś bardziej profesjonalny skup makulatury (nie z panem heniem w okienku), większe złomowisko...pcs - Nie 17 Wrz, 2006 rozkminialem temat tydzien temu przy okazji badania technicznego, na stacjach kontroli wcale wag nei maja, waza tylko jedna os zeby oszacowac sile hamowania ale calosc wychodzi tez tylko szacunkowo niestety. Polecano mi skupy zlomy, wszyscy maja niezle wagi ponoc i za 20zl zwaza auto.Dariano - Nie 17 Wrz, 2006 10zlych dalem za pomiarmi - Nie 17 Wrz, 2006 ja się uśmiechnąłem do pani i mnie zważyła za friko, choć minę miała mniej więcej "ale o co chodzi?", ale to było jakąś chwilę temu (126p 540 kg )106 - Wto 19 Wrz, 2006 bylem dzis rajdowka na wadze - zwazone min jakie osiagnalem
to 820kg.. mozna bylo jeszcze odjac z 10kg przez wyciagniecie
systemu i gasnicy ale juz mi sie nie chcialo... a taka normalna
waga rajdowa z pelnym osprzetem to + - 930kg bedzie...