Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Kupię cienkiego z klatką
Janusz - Sob 08 Cze, 2013 Temat postu: Kupię cienkiego z klatkąPanowie szukam Cienkiego z klatką, najlepiej jakiejś eN-ki ewentualnie 1.2, nie musi być grubo doinwestowany ale ważne żeby nie był kawałkiem gruzu.Może być kilka mechanicznych pierdół do ogarnięcia. Ale koniecznie musi być KLATKA. Jeśli znacie jakiegoś w miarę pewnego którego możecie polecić to czekam na kontakt, ewentualnie jak ktoś ma coś niskobudżetowego z klatką do opchnięcia, to też jestem zainteresowany Jakarti - Pon 10 Cze, 2013 ale nie wydachowałeś Clio ?Cartoon - Pon 10 Cze, 2013 No name chciał kiedyś swojego sprzedać, ale jak byłem zainteresowany to przestał się odzywać możesz spróbować do niego uderzyćJanusz - Pon 10 Cze, 2013
Cytat:
ale nie wydachowałeś Clio ?
nie bo od 8 miechów jest zepsute i nkt goo nie może ogarnąć. Ale Cienkiego szukam dla znajomego
Cartoon napisał/a:
No name chciał kiedyś swojego sprzedać, ale jak byłem zainteresowany to przestał się odzywać możesz spróbować do niego uderzyć
już dawno klepnołem PW, ale narazie cisza. Tak czy siak dzięki za cynk.Anonymous - Pon 10 Cze, 2013 To co tak grubo sie w tym klio zjebalo?Nath - Wto 11 Cze, 2013 tu jakis taki link na jakims forum znalazlem http://ogloszenia.trojmia...ogl6867798.html
auta nie znam ani wlascicielami - Wto 11 Cze, 2013
Janusz napisał/a:
nie bo od 8 miechów jest zepsute i nkt goo nie może ogarnąć. Ale Cienkiego szukam dla znajomego
że niby znajomych masz?
no name - Nie 16 Cze, 2013
Cytat:
już dawno klepnołem PW, ale narazie cisza
Nie mam żadnego PW Janusz - Nie 16 Cze, 2013 kłamiesz !! to jak, masz cienkiego i chcesz opchnąć ??no name - Nie 16 Cze, 2013 Mam, ile chcesz wydać ?
Janusz - Nie 16 Cze, 2013 poszło PW, i juz wiem co sie stało z poprzednim poszło nie do tego no name'a arssss - Śro 19 Cze, 2013 http://tablica.pl/oferta/...html#96a49c732crallyfilip - Pią 21 Cze, 2013
kolega myśli o sprzedaży swojego CC (decyzja zapadnie w przyszłym tygodniu)
- motor 1,1 dłubnięty
- skrzynia 6 (13x64)
- jest książka sportowa
- zawias bil
- trzyma sie kupy, ja nie urywa Janusz - Pią 21 Cze, 2013 ile monet ??Barejka - Pią 21 Cze, 2013 czesiek ma teraz lagune na handel jakby co