HH.ORG na Torze - NOWA TRASA! Trening 20 lipca 2013(sobota) w Moto Park Ułęż
kaja - Pon 08 Lip, 2013 Temat postu: NOWA TRASA! Trening 20 lipca 2013(sobota) w Moto Park UłężZapraszamy na kolejny trening , 20 lipca 2013r. (sobota), w Moto Park Ułęż/ koło Ryk
Przygotowaliśmy dla Was NOWĄ TRASĘ !!! – jak zwykle ok 5km długości!
Start o godzinie 10:00 , koniec o godzinie 15:00
Całkowity koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł
Liczba miejsc ograniczona!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE, nr konta w mailu zwrotnym)
WYMAGANE ZGŁOSZENIE MAILOWE!!!
zapisy : info@kajawidawska.com
W tytule maila proszę o podanie imienia, nazwiska oraz informacji ktorego terminu dotyczy zgłoszenie !!!
Zdjęcia z poprzednich treningów i więcej informacji na www.facebook.com/trackdayorgpl i www.trackday.org.pl
Ze względów bezpieczeństwa - obowiązek jazdy w kaskach!!! (mogą byc motocyklowe, bez homologacji itp)kaja - Czw 18 Lip, 2013 wolne miejsca na sobotni trening!
lista:
1 Bartłomiej M
2 Stanisław B Clio Sport
3 Szymon W bmw e36 M3
4 Grzegorz R Honda Civic
5 Michal P Subaru Sti
6 Tomasz W Honda Civic
7 Remigiusz O Audi TT
8 Grzegorz D Peugeot 106
9 Tomasz Cz Mazda MX5
10 Jerzy P Subaru
11 Pawel M Kia Picanto
12 Artur S Evo IX
13
14
15Anonymous - Czw 18 Lip, 2013
Cytat:
kaja
lubie sex na stacji wierzbno
czemu nie ma na liście dwóch Lotusów i 1 MINI? M - Czw 18 Lip, 2013 Można gdzieś podpatrzeć nową trasę? Domyślam się że na fejsie, niestety jestem nolajfem i zrezygnowałem z FB - mogłbym jakąś dobrą duszę poprosić o skopiowanie tutaj? olek - Czw 18 Lip, 2013 chyba nic Ciebie nie ominelo.buni - Pią 19 Lip, 2013 polecimy trase w 2ga strone. zakrety sa zupelne inne trzeba obrac zupelnie inny tor jazdy.
ew. mozemy od 13 tej zmienic trase na standardowa jakby ktos chcial sprawdzic czasAnonymous - Pią 19 Lip, 2013
buni napisał/a:
ew. mozemy od 13 tej zmienic trase na standardowa jakby ktos chcial sprawdzic czas
Będę od 13 Greg - Pią 19 Lip, 2013 Jest jakaś ustawka wyjazdowa skoro tyle osób z hh leci? Kamill - Pią 19 Lip, 2013
Greg napisał/a:
Jest jakaś ustawka wyjazdowa skoro tyle osób z hh leci?
A kto oprócz Alexa jedzie ?Greg - Pią 19 Lip, 2013
Kamill napisał/a:
Greg napisał/a:
Jest jakaś ustawka wyjazdowa skoro tyle osób z hh leci?
A kto oprócz Alexa jedzie ?
Nie wiem kto oprócz mnie jest potwierdzony. Na fejsie widziałem, że Dariano i Kenet.Kenet - Pią 19 Lip, 2013 Ja niestety nie mam jeszcze sprawnego auta buni - Pią 19 Lip, 2013
AleX napisał/a:
buni napisał/a:
ew. mozemy od 13 tej zmienic trase na standardowa jakby ktos chcial sprawdzic czas
Będę od 13
ale to kosztuje 300.. kaja - Pią 19 Lip, 2013 są jeszcze miejsca gdyby ktoś chciał dołączyć jutro i pojezdzic z nami
zgłoszenia na info@kajawidawska.comKamill - Sob 20 Lip, 2013 buni - Sob 20 Lip, 2013 o jest i moj sprzet z zewnatrz... nikt nie chcial sie przejechac zebym mogl popatrzec
duzo wrazen na dzisiejszym TD. 2 trasy... jestem ciekawy czy tak Wam lepiej pasuje ? czy lepiej trase na 1 trening robic ?