Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sonax - Letni płyn do spryskiwaczy 4L
DeeS - Wto 09 Lip, 2013 Temat postu: Sonax - Letni płyn do spryskiwaczy 4LWitam ,
Panowie jestem w posiadaniu b.duzej ilości płynów do spryskiwaczy .
Sonax
Czy jest ktoś zainteresowany kupnem większej ilości takich płynów.
Uzywam ich i są naprawde rewelacyjne a zarazem "ekonomiczne" z łatwościa usuwaja brud oraz owady itp.
Plyny swieże jednak lezaly jeden dzien na słońcu i lekko straciły barwnik, kolor jednak parametrow nie stracily zapewne.
Normalnie płyn chodzi na allegro po 9-10 zł + koszty przesyłki.
Moja cena: 7 zł przy wiekszej ilosci jeszcze moge cos zejsc.
Jak cos to privGotti - Wto 09 Lip, 2013 co to znaczy większa ilość? palety? kontenery? tiry?Mrozu - Wto 09 Lip, 2013 FV?DeeS - Śro 10 Lip, 2013 Tir około 25 palet / na palecie 140 sztuk.
Ciężko będzie z faktura ale dowiem się.anjas - Śro 10 Lip, 2013
DeeS napisał/a:
Tir około 25 palet / na palecie 140 sztuk.
pół dnia mi to zajęło, ale wychodzi ok. 3500 sztuk.Anonymous - Śro 10 Lip, 2013
anjas napisał/a:
DeeS napisał/a:
Tir około 25 palet / na palecie 140 sztuk.
pół dnia mi to zajęło, ale wychodzi ok. 3500 sztuk.
Jakbys ogarnial excela to wiedzialbys ze to robota zaledwie na 2h.anjas - Śro 10 Lip, 2013
AleX napisał/a:
Jakbys ogarnial excela
jak bym ogarniał excela to bym pracował w EY:
http://www.ey.com/ DeeS - Śro 10 Lip, 2013 kierwa wiedzialem ze zaraz cos bedzie
W tysco podobny płyn (NIE w Nano-technologi- czyli troche slabszy) chodzi o 12 zł.
Dla hh po 6 .106 - Śro 10 Lip, 2013 fajni .....M - Śro 10 Lip, 2013 Zawiera metanol? (nie robie sobie jaj, pytam tylko)DeeS - Śro 10 Lip, 2013 M, tego nie wiem ,
"Wysoce skuteczny letni płyn do spryskiwaczy szyb i reflektorów samochodowych o przyjemnym, świeżym zapachu wykonany w NANOtechnologii
Usuwa owady, olej, sadzę,silikon nie tworząc smug.
Nie powoduje pęknięć naprężeniowych na szkłach reflektorów.
Nie zawiera fosforanów.
Zawiera substancje zgorzkniające.
Natychmiastowy efekt - doskonała widoczność."DeeS - Śro 10 Lip, 2013 sprawdze później na banceKamill - Śro 10 Lip, 2013 Od kilku lat używam koncentratów sonaxa (mniej miejsca w garażu/bagażniku).
Letnie dobrze myją i ładnie pachną, zimowe są w ogóle rewelacyjne, az się nie chce używać marketowego plynu, szczególnie na kacu M - Śro 10 Lip, 2013 U mnie w poprzedniej firmie kupowali najtanszy plyn jaki to mozliwe, i bylo w nim tyle metanolu czy chuj wie czego ze po jednym uzyciu w aucie sluzbowym dostawalem bolu glowy rownowaznego z ciezkim kacem i tak do konca dnia.DeeS - Śro 10 Lip, 2013 Szczerze mowiac nie czuc tu zadnego alko albo czegos takiego. Tak jak mowie kiedys nie przywiazywalem wagi jaki plyn , tylko lalem. Teraz widze roznice bo nie dosc ze duzo mniej plynu zuzywam to jezscze jest mega skuteczny.
Tak jak piszę mogę jakąs grupową wysyłke ogarnać dla hh jak cos.