To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Astra GSi 16v

Kenet - Nie 04 Sie, 2013
Temat postu: [S] Astra GSi 16v
Witam, większość pewnie kojarzy, a jak nie to zapraszam tutaj: http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=8544

Na sprzedaż moja Astra, przygotowana do upalania, intensywnie acz z głową używana w sporcie :D świeżo po swapie, wszystko sprawne, wsiadać i jeździć. Rdza tam gdzie być może, tam gdzie nie powinna - nie ma. Warto by ogarnąć progi, nie mniej na lewarku podnosi oba koła, co nie wszystkim się zdarza. Szyba czołowa do wymiany, kierowcy się nie opuszcza.

Setup jak w temacie, z ciekawostek:

We wnętrzu:

- kubły mirco z tego roku, mało jeżdżone, jak nowe
- pasy schroth z homologacją
- kiera omp corsica
- flokowana decha
- rollbar

W zewnętrzu wszystko sprawne, na bieżąco serwisowane, nigdy nie wracała na holu, kilkadziesiąt bezawaryjnych imprez.

Podobno szybka ;)

Nie będę się produkował, każdy kojarzy jak auto wygląda, do czego jest przeznaczone i pod jakim kątem jest zadbane, a pod jakim nie ---> powłoka lakiernicza jest... no jest. Astra sprawia wiele radości, wystarczy poczytać i pooglądać filmy zamieszczone w temacie.

W razie pytań PW, można też dzwonić. Ogłoszenie jest poważne, nie mam nic do ukrycia, znam auto na wylot, wszystko opowiem, przedstawię.

Cena 7500, nie jest sztywna - zależnie od konfiguracji ogumienia i felunku, ewentualnie wnętrza. Mam pół garażu części, mechanicznych, blacharskich itp. można sobie dokupić kilka rzeczy na zapas.

Sprawa raczej pilna bo jest ciekawe auto RWD do kupienia. Tylko zdecydowane osoby, proszę nie zawracać gitary na darmo.

Zapraszam

Stf - Nie 04 Sie, 2013

Poka to erwude :-)
Kamill - Nie 04 Sie, 2013

:>
Anonymous - Nie 04 Sie, 2013

Może jakaś omega b w gazie ? :rotfl:
Kenet - Nie 04 Sie, 2013

Sprawa pilna!
Kenet - Nie 04 Sie, 2013

Allegro:

http://allegro.pl/opel-as...3448313314.html

Bonczek - Nie 04 Sie, 2013

4 tys. daje i zabieram
GeKo - Nie 04 Sie, 2013

To chyba najlepsza oferta do upalania w ostatnim czasie.
Kamill - Nie 04 Sie, 2013

Brać w ciemno, bo muszę Kenetowi e36 pogonić.
koma600 - Nie 04 Sie, 2013

:rotfl: brać
Kenet - Nie 04 Sie, 2013

Geko jakby co to mogę sprzedać ze sparco circuit pro, a w zamian zabieram pasy i fotele te co są obecnie :]
GeKo - Nie 04 Sie, 2013

Ja nie szukam :] ale dla takiego Cześka to byłaby MISTRZ opcja.
Chloru - Nie 04 Sie, 2013

Pytanie tylko czy Kenet chce się zamieniać... :rotfl:
Anonymous - Nie 04 Sie, 2013

Nie.
poziek - Nie 04 Sie, 2013

W razie co to fele bym kupił ;D