Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k]zaciski hamulcowe od hondy ee9
Anonymous - Pią 09 Sie, 2013 Temat postu: [k]zaciski hamulcowe od hondy ee9Moze ktos ma lub gdzies widział na sprzedaz takowe zaciski.iQ - Pią 09 Sie, 2013 rabarbar, moze na tym forum ktos bedzie mial http://civic4g.pl/phpBB3/Bonczek - Pon 12 Sie, 2013 Rozumiem ze przednie? W ogóle po co takie, nie lepiej o Prelude VTi/ITR'a?Anonymous - Pon 12 Sie, 2013 lepiej,teraz mam od civa vti,ale kupiłem przez pomyłke klocki CL pod zacisk z ivt,teraz nie mam co z tym zrobić bo towar mało chodliwy więc gdyby trafiły sie tanio zaciski to mógłbym je założyc do siebieiQ - Pon 12 Sie, 2013 Pewnie do mnie nie podpasuja te klocki bo moglbym byc zainteresowany Bonczek - Pon 12 Sie, 2013 Wystaw te CL`e lepiej i kup normalne zaciski Anonymous - Pon 12 Sie, 2013 juz wystawiałem,zero odzewuBonczek - Pon 12 Sie, 2013 To za ile to pieniedzy? A rajdy hoga - tam te pały zawsze kupują takie dziwne rzeczy Anonymous - Pon 12 Sie, 2013 pińcet,czyli ze 2 setki taniej niz normalnie w detalu.
chwilowo przekładam sprawe bo za 2 dni koncze urlop,jade do roboty,pozniej jakis tam ślub,podróż poślubna,znowu robota i łacznie nie bedzie mnie w PL ze 3 miechyBonczek - Pon 12 Sie, 2013 To wystaw je od razu, najwyżej Młody wyśle, a się pozbędziesz Anonymous - Wto 13 Sie, 2013 Jak wróce to zrobie ogólną wyprzedaz,sporo sie tego nazbierało-klocki,amory,springi,itb,opony itdwas79 - Wto 13 Sie, 2013 Już to widzę: rabrabar w białej sukni ślubnej Janusz - Wto 13 Sie, 2013
rabarbar napisał/a:
opony
eee synek, pamiętaj tylko ze coś tam miałem naobiecywane Anonymous - Wto 13 Sie, 2013 CzekająCartoon - Czw 22 Sie, 2013 Może to CI się w jakiś sposób przyda
swap hamulcowy 262 z ivt tarcze, łożyska oraz klocki przebieg 500km tarcze EBC TURBO GROOVE GD850,klocki kashiyama lub ebc ceramiczne. nowe łożyska japan. zaciski regenerowane malowane proszkowo na czerwono jeszcze nie złożone+ reperaturki i inne gumki... jednym słowem konkretny swap.. 999zł