Samochód do obejrzenia na terenie Warszawy.pum - Śro 21 Sie, 2013 ja się nie znaju ale to aby hebla większego nie powinno mieć?kosmita - Śro 21 Sie, 2013 i zderzaków innych ?Yarko - Śro 21 Sie, 2013 Nie znam sie na mini, pytania kierujcie do włascicielaGotti - Śro 21 Sie, 2013
kosmita napisał/a:
i zderzaków innych ?
nieAnonymous - Pią 27 Wrz, 2013
pum napisał/a:
ja się nie znaju ale to aby hebla większego nie powinno mieć?
Tak, powinien.
Gotti napisał/a:
kosmita napisał/a:
i zderzaków innych ?
nie
yyy Gotti... już zdajesz sobie sprawę, że nie masz racji? W R53 JCW montowany był inny zderzak i grill Aero (a tego grilla na przykład bez rzeźby do seryjnego zderzaka nie da się zamontować, wiem bo spędziłem godzinę nad piłowaniem tego badziewia).
Jak to zostało ustalone (bodaj na forum Mini) ten samochód posiada jedynie pakiet tuningowy JCW (do silnika).Gotti - Pią 27 Wrz, 2013 Mam, bo pakiet aerodynamiczny był osobną kwestią od pakietu JCW i nie był obligatoryjny.
Hamulce też były opcją....Anonymous - Pią 27 Wrz, 2013 JCW z fabryki mial obie te rzeczy.
Pakiet JCW mial opcje: silnik, hamulce i aero.itr 911 - Pią 27 Wrz, 2013 ALEX ma racje!
jak zamawiałem r53 jcw w PL to aero było opcją. W r56 już było "obowiązkowe".itr 911 - Pią 27 Wrz, 2013 Zgoda prawie kompletny, ale bardziej kompletny niż kolegi YARKO
I mój kolega to prawdziwy HIPSTER! Stf - Pią 27 Wrz, 2013 same jcw w sprzedaży... a żaden chyba nawet nie stał obok prawdziwego JCW... no chyba że ktoś lubi się jarać naklejką na tylnej klapie.Chloru - Pią 27 Wrz, 2013 JCW najbardziej popularną naklejką zaraz po M Stf - Pią 27 Wrz, 2013 zaraz po naklejce sport gdziekolwiek by jej nie umieścić. są sporty które jej nie mają i zapier..ą, są też i takie: