To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rajd Warszawski

Anonymous - Wto 19 Wrz, 2006
Temat postu: Rajd Warszawski
Czy ktoś z forumowiczów oprócz mnie wybiera się może na rajd warszawski?
Może wybierzemy się na kilka autek.

info z : http://www.rallyonline.pl...x=pnews&&s=8284

W ostatni weekend września organizatorzy zapraszają na trasy w okolicach Ciechanowa na 33. Rajd Warszawski.
W piątek rozegrany zostanie prolog na Bemowie, który będzie wliczany do klasyfikacji rajdu. Zawodnicy będą mogli przewieźć swoje rajdówki na lawetach do parku serwisowego w Ciechanowie, skąd następnego dnia ruszą na odcinki specjalne. Pierwszy etap to sześć odcinków specjalnych, podzielonych na dwie pętle. Pierwszy samochód ruszy na trasę o 9:25, a ostatni oes rozpocznie się tuż przed 14-tą, więc zawodnicy będą mieli sporo wolnego czasu popołudniu. Rozstrzygający etap to kolejne sześć prób, także podzielonych na dwie pętle. Wszystko rozstrzygnie się 1 października około godziny 15-tej.

Niestety na listę zgłoszeń musimy jeszcze poczekać do czwartku. Niebawem na stronie pojawią się także mapy rajdu wraz z najciekawszymi miejscami. Park serwisowy zlokalizowany będzie w Ciechanowie przed marketem Mrówka, a wstęp do niego będzie kosztował 5 złotych. Uroczysty start do rajdu będzie miał miejsce przed centrum handlowym Wola Park w Warszawie przy ul. Górczewskiej. W zabytkowych murach Zamku Książąt Mazowieckich zlokalizowano metę całego rajdu.

saxorulez - Wto 19 Wrz, 2006

moze ja się wybiorę byłem już ze dwa razy...
strick - Wto 19 Wrz, 2006

Ja bym chętnie pojechał, ale mało chętnych na taki wypad z moich okolic
Peter - Wto 19 Wrz, 2006

jak przyjade do warszawy 28 to jade na bank. Michal Ty tez jedziesz :D mam nadzieje ze nie bedzie Maca niedaleko :D
Dariano - Wto 19 Wrz, 2006

Ja prawdopodobnie tez bede
Michał - Wto 19 Wrz, 2006

Cytat:
mam nadzieje ze nie bedzie Maca niedaleko

kurwa co to ma znaczyć !! nie pal fajek bo nie urosniesz :D
:564:
ty lepiej powiedz czy zdałeś ten egzamin !!

Peter - Śro 20 Wrz, 2006

przeciez ja nie pale :D zdalem egzamin :D
PS a z Maciem chodzi o to ze zamiast lukac rajd to bysmy poszli na jedzonko :P

Maciek - Pią 22 Wrz, 2006

Ja niestety najprawdopodobniej pojawie sie tylko na prologu :567:
Marek23 - Nie 24 Wrz, 2006

Ja w sobote zjawiam sie w Wawie. Daleko na oesy ze stolicy? Michal, imprezujesz cos wieczorem? Ja bym poszedl na jakies wylansowane housowe suki, if U now what a mean.
Anonymous - Pon 25 Wrz, 2006

marek23- Ja bede jak zwykle w weekend w Warszawie. Zapraszam na podryw na taniec z gwiazdami, moge Cie wkręcić :) Tam może cos wyrwiesz. A jak gdzieś idziecie w sobote to się zjawię jak sie wyrobie i mnie zaprosicie :)
saxorulez - Pon 25 Wrz, 2006

marek - czekam na telefon w piątek od Ciebie.. ustawiamy sie na gruuuby balet :)
Michał - Pon 25 Wrz, 2006

marek dziwko, ja tez ja tez :D . ale wole sobote
Marek23 - Pon 25 Wrz, 2006

Ja w piatek jestem w Zakopcu na imprezie i bym wlasnie w sobote do Wawki skoczyl... Najpozniej w czwartek bede wiedzial co i jak.
ps - Pią 29 Wrz, 2006

Pojawia sie ktoś dziś o 17 na prologu na Bemowie?
saxorulez - Pią 29 Wrz, 2006

ja nie bardzo..