To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - nie działa jutup?

Barejka - Czw 10 Paź, 2013
Temat postu: nie działa jutup?
Od wczoraj wieczorem mam problemy z jutubem jako nalogowy jutuber ogladam duzo i sie delikatnie mowiac wkoorwilem. Sciagnalem nowe adobe i aktualizacje firefoxa i nadal to samo. Dzisiaj po odpaelniu kompa udalo sie obejrzec dwa filmiki i trzeci juz byl bez dzwieku. Pomijam fakt ze jakos co jakis czas zmieniala sie sama od dluzszego czasu. Co zaktualizowac lub sciagnac zeby to zaczelo dzialac? Filmik z fb ktory wczoraj chcialem obejrzec tez nie zaskoczyl. Co trzeba zaktualizowac zeby wrocilo wszytsko do normy? :)
Kamill - Czw 10 Paź, 2013

Zainstaluj chroma jako drugą przeglądarkę i odpal tam, jak nie chodzi, odinstaluj flasha w zainstalowanych programach całkiem i zainstaluj nowego ze strony adobe.
Jak dalej nie chodzi to może coś z operatorem interneta.

Chloru - Czw 10 Paź, 2013

Urwali Ci od jutuba! :rotfl:
Kenet - Czw 10 Paź, 2013

Moim zdaniem to o redtube chodzi tylko Bajerka się wstydzi :rotfl:

totalnie nie znam sie na komputerze moja wiedzy sie na kopiuj wklej i wejsciu w rozne strony ;D teraz dopatrzylem sie ze jest full uzycie procesora przez jakies svchost.exe zupelnie nie mam pojecia co to jest nic nie sciaglem ostatnimi dniami w googlach z tego co pisze gimbaza nie wiele sie mi laikowi zrozumiec Jak wylaczyc tn proces? :)
Anonymous - Czw 10 Paź, 2013

Wystaw komputer za okno , zmarznie to zmądrzeje !
bizon - Czw 10 Paź, 2013

Barejka napisał/a:
totalnie nie znam sie na komputerze moja wiedzy sie na kopiuj wklej i wejsciu w rozne strony ;D teraz dopatrzylem sie ze jest full uzycie procesora przez jakies svchost.exe zupelnie nie mam pojecia co to jest nic nie sciaglem ostatnimi dniami w googlach z tego co pisze gimbaza nie wiele sie mi laikowi zrozumiec Jak wylaczyc tn proces? :)

svchost to proces, ktory swiadczy uslugi dla innych procesow. trzeba wiedziec jaka aplikacja wywolala ta konkretna instancje svchost, zeby dalej rozwiazywac problem.
ten program moze ci w tym pomoc http://technet.microsoft....s/bb896653.aspx
rozwiazanie na skroty opisal kamill.

nie przyjmuje reklamacji, bo sie nie znam, jestem koniem i tylko wklejam madrosci z internetow ;D

Sibu - Czw 10 Paź, 2013

Barejka, klasyczny wirus podszywający się pod plik systemowy, który ma zadanie zmulić komputer wykorzystując sztucznie wydajność całego procesora.

Może :>

teraz dziala normalnie :rotfl:
bizon - Czw 10 Paź, 2013

czyli to byl jednak pad redtuba, o ktorym pisali na portalach ;D