anjas - Czw 21 Wrz, 2006 Temat postu: Uwaga na wykroczeniaJak donieśli moi wywiadowcy, w Warszawie aktywnie dziala nowy nabytek policji wyposazony w kamery.
Rejestruje wszelkie wykroczenia, może przechwytywać obraz z kamer monitoringu.
Mam zdjęcie biełego, ale wydaje mi się, że jest też taki granatowy... Choć mogę się mylić z tym granatowym.
gaugan - Czw 21 Wrz, 2006 tak, czesto stoi na mojej drodze do fabryki, skrzyzowanie Hynka ze Zwirki i Wigurka
pzdrlenny - Czw 21 Wrz, 2006 shit, co za ustrojstwo...
cięzko niezauważyć ale zauważyć też nie łatwo..
eee...
wtf? co ja gadam wogole...Rudello - Czw 21 Wrz, 2006 Od jakiegoś czasu na "Uwaga piarta" pokazywali jak wygląda w środku i działa w praktyce to mobilne centrum rejestru wykroczen..
Strasznie nie mile urzadzenie. Kraca z toba filmik jak zgrabnie przemykasz na rondzie albo przeslizgujesz sie cichuteńko i dyskretnie na prawie zielonym świetle.. a pare km dalej czeka na ciebie radiowoz. Mają stała łaczność z radiowozem i tylko mowią kogo zatrzymac, jak ktos nie wierzy to :522: zapraszaja to transportera
Utradniają zycie kierowcą w waw ;(strick - Czw 21 Wrz, 2006 Mam nadzieje że do katowic czegoś takiego nie kupili!Anonymous - Czw 21 Wrz, 2006 jak dobrze jest mieszkac na zadupiu... jeden radiowoz na cala wioske nie jest w stanie wszystkich wylapac... Vlodarsky - Czw 21 Wrz, 2006 na Wisłostradzie takie ustrojstwo dzisiaj stałoMaciek - Pią 22 Wrz, 2006 To chyba ten wynalazek dzieki któremu dowalili mojemu szefunciowi mandacik za predkosc i ładowanie sie z pasa dla skrecajacych prosto na Zesłańców Anonymous - Pon 25 Wrz, 2006 znam osobe, ktora dostala 11 punktow i 800 pln mandatu przez taki samochodzik
na dolince sluzewieckiej/al. wilanowskiej lenny - Pon 25 Wrz, 2006 fuck!!!
na wisłostradzie..?!!??
fatalnie bo to moja droga do pracy jest codziennie....:/
a dziś miałem humor do upalania i się działo...Jakarti - Pon 25 Wrz, 2006 vlodarsky?? gdzie na wislostradzie?? tez amtedy czesto podrozuje..Dariano - Wto 26 Wrz, 2006
Jakarti napisał/a:
vlodarsky?? gdzie na wislostradzie?? tez amtedy czesto podrozuje..
Jaka nie wkrecaj KonradMK - Śro 27 Wrz, 2006 ee tam mój dziadek większe i bardziej pancerne wysadzał na wojnie. wiem jak - ktoś chętny?Peter - Śro 27 Wrz, 2006 ooo siema Konrad! KonradMK - Pią 29 Wrz, 2006 ooo ktoś mnie pamięta