Bart - Nie 20 Paź, 2013 Temat postu: coś szklapie pod maskąTylu tu ekspertów, może ktoś pomoże. U kolegi w samochodzie (nie bardzo wiem jaki to model, ale taki duży, srebrny z rysą na drzwiach) dobywają się jakieś dziwne dźwięki spod maski. Takie jakby szklapanie, przy wyższych obrotach przechodzi w żegotanie, a przy hamowaniu silnikiem coś tak jakby szczembieli. Czy to termostat?Kamill - Nie 20 Paź, 2013 Temat postu: Re: coś szklapie pod maską
Bart napisał/a:
Tylu tu ekspertów, może ktoś pomoże. U kolegi w samochodzie (nie bardzo wiem jaki to model, ale taki duży, srebrny z rysą na drzwiach) dobywają się jakieś dziwne dźwięki spod maski. Takie jakby szklapanie, przy wyższych obrotach przechodzi w żegotanie, a przy hamowaniu silnikiem coś tak jakby szczembieli. Czy to termostat?
Nie, miałem to samo i pomogło.Anonymous - Nie 20 Paź, 2013 Panewa na drugim garze,niech rozbiera silnikM - Nie 20 Paź, 2013 Sprężyna odbija?Młody Papież - Nie 20 Paź, 2013 Sprężyna już pododbno odbitaSimek - Nie 20 Paź, 2013
Młody Papież napisał/a:
Sprężyna już pododbno odbita
ta pod deklem też!?olek - Nie 20 Paź, 2013 pod deklem i przy kole.iQ - Nie 20 Paź, 2013 Nie znam sie na odglosach ale moge pomoc w doborze koloru felg karoluPL - Nie 20 Paź, 2013 jak coś szklapie to myśle, ze to szklanka, ewentualnie kufel, bo ciężko dokładnie stwierdzić bez wiedzy jak duża jest ta rysa na drzwiach.Anonymous - Nie 20 Paź, 2013 Dotarłem do nagrania z zabaw Barta i jego kolegi . Na filmie słychać charakterystyczne SZKLAPANIEM - Nie 20 Paź, 2013 To bardzo stary film.
Bart - ładna czerwona bluza bizon - Nie 20 Paź, 2013 jak kolega bierze kawe na wynos, to niech bierze w papierowym kubku a nie w szklance, przestanie szklapac M - Nie 20 Paź, 2013 Nasza szklapaSibu - Nie 20 Paź, 2013 Może uszkodzone szklapy żegotu szczembieli ?Jaco - Nie 20 Paź, 2013
olek napisał/a:
pod deklem i przy kole.
W załączniku też coś pisze o sprężynach
art255 napisał/a:
5.1.19) Silnik-sprężyny:
Sprężyny nie są przedmiotem żadnych ograniczeń, lecz musi być zachowana oryginalna zasada działania