To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Amortyzatory

Peter - Śro 21 Gru, 2005
Temat postu: Amortyzatory
Witam
Szukam dobrych amortyzatorow do Saxo.Oczywiscie cena jakas przystepna.Co polecacie siostry?Slyszalem ze te Bilsteiny sa ok.Jak cos to wklejajcie adresy internetowe do sklepow itp.Z gory dziekuje.Pozdro :D

saxorulez - Pią 23 Gru, 2005

zgłoś się do miłosza on ma znajomych u jakiegoś przedstawiciela bilsteina...
Anonymous - Czw 12 Sty, 2006

jeżeli chodzi o bardzo dobre amory, to polecam koni sport yellow, ale tanio niestety nie będzie :/ za to dostajesz regulację twardości i świetny, długowieczny amor ;)
lenny - Pią 13 Sty, 2006

no ja zdecydowane bilsteina polecam...
gazowo-olejowa opcja jest zajebista... fakt ze komfortu nie zaznasz wiele ale nie o to cho....

moj pug trzyma sie jak przyklejony, przy ostrych 90 stopinowych zakretach podnosci tylne wewn kolo...:]

http://www.bilstein.pl/

tutaj masz sklep oficjalny bilsteina, ale jakaś chujnia z bryndzą... słaby chyba jest!!!

PiTT - Pią 13 Sty, 2006

również polecam Bilsteiny
ja u siebie mam B6
fakt że komfortu dużego nie ma, ale sprawują się rewelacyjnie

Michał - Pią 13 Sty, 2006

Mi miłosz doradził B8 mimo wszystko. Twardziocha ale juz pro prawie
Grzesiek VTS - Pią 13 Sty, 2006

Polecam spaxa PSX :565: w kwietniu kolega kolegi wraca z Angli,wiec ja zamowilem zestawik caly PSX 40mm :562:

40 mm to jest strasznie duzo . Juz na tym nie da sie jedzić w polsce. Wiem bo kolega miał 40 mm
saxorulez - Pią 13 Sty, 2006

ja przód -30mm robie a tył -25mm

kiedy ?? mozebyśmy razem kupili, jakis rabat moze dostaniemy
ps - Pią 13 Sty, 2006

o - to może ja też bym się dołączył. Ale wtedy od razu robię płyte pod silnik..

Zapytam kolegi kiedy dokladnie wraca,ale cos kolo końca marca mowił,mial sie zapytac ile by kosztowalo przesylak ,albo w autobusie to wtedy bylo by taniej.
Chlopaki jak narazie czekam na odpowiedz od niego kiedy dokaldnie wrac i po ile taki zawias stoi w UK,ale jest taniej o 300zl na 1000% ja patrzylem w necie to tak bylo ,moze cos na miejscu starguje .Jak cos bedze wiedzial to dam znac.

Michal ,płyta po silnik i już da się :556:

Dariano - Pią 13 Sty, 2006

Interesuje mnie czy seryjne gniazda mocowan amorow sa wystarczajaco mocne do twardego zawieszenia?? Mam na mysli oczywiscie saxo vtsa tzn. czy nie potrzeba jakiegos dodatkowego obspawywania i tego typu historii.

NIE.wystarczy ROZPÓRKA przód góra,i po sprawie kumpel tak ma w saxo i jezdzi w KJsach,pozatym nie widziałme żeby z saxo były problemy.
Anonymous - Pią 13 Sty, 2006
Temat postu: Re: Amortyzatory
Peter napisał/a:
Witam
.Co polecacie siostry?Slyszalem ze te Bilsteiny sa ok.

Ano sa okej. Jednak polecam KONI sport, żółtą edycję. Ustawisz sobie twardość w dowolnej chwili dokładnie tak, jak Ci sie podoba. Nie będzisz skazany na beton na stałe.