Ogłoszenia komercyjne - MOTORLINK - serwis opon, assistance, i nie tylko
CHRZANEK - Wto 29 Paź, 2013 Temat postu: MOTORLINK - serwis opon, assistance, i nie tylkoWitam wszystkich Hotchaczejros.
Zapraszam do nowo-otwartego serwisu opon "MOTORLINK" zlokalizowanego w Warszawie przy ulicy Kaszubskiej 2A. Jest to poprzeczna do ul. Czerniakowskiej między Gagarina a Chełmską.
Świadczymy wszelkie usługi związane z obsługą kół samochodowych, a więc pełen serwis, montaż, demontaż, wyważanie kół samochodów osobowych oraz dostawczych.
Sprzedaż opon oraz felg, zarówno nowych jak i używanych. Ponadto świadczymy usługi prostowania felg, a także dysponujemy sezonową przechowalnią kół.
Pracujemy wyłącznie na renomowanych maszynach Hoffman oraz Beisbarth, obsługujemy wszelkie rodzaje opon również niskoprofilowe oraz "runflat".
Zapraszam na nasz profil na Facebook'u (MOTORLINK) gdzie znajdziecie informacje o bieżących promocjach oraz innych usługach oferowanych przez MOTORLINK, min. assistance, transport pojazdów, a w niedalekiej przyszłości wypożyczalnia samochodów osobowych.
Już wkrótce pojawimy się również na serwisie aukcyjnym Allegro z atrakcyjną ofertą używanych opon oraz felg do samochodów osobowych.
Dla członków HH.ORG atrakcyjne rabaty !!!
Przykładowo:
Montaż i wyważenie 4 kół na felgach stalowych - standardowo 80pln/kmpl (dla HH.ORG 60pln)
Montaż i wyważenie 4 kół na felgach aluminiowych - standardowo 100pln/kmpl (dla HH.ORG 80pln)
Przechowanie kompletu kół/opon (cena za sezon) - standardowo 100pln/kmpl (dla HH.ORG 80pln)
Zaprasza kierownik serwisu CHRZANEK - Śro 06 Lis, 2013 Zapraszam na wymianę opon na zimowe.
Nie ma kolejek, można się umówić w godzinach od 8:00 do 20:00
Koszt wymiany kompletu dla HH.ORG:
Na felgach stalowych - 60pln brutto
Na felgach aluminiowych - 80pln brutto
Dodatkowo zachęcam do skorzystania z naszej sezonowej przechowalni kół/opon.
Koszt dla HH.ORG to 80pln brutto za sezon.
Od ubiegłego tygodnia oferujemy również prostowanie felg zarówno stalowych jak i aluminiowych !!!
Kolejek póki co brak - ale nie warto zwlekać, zapraszam do umawiania sie na wymianę opon na zimowe.
Oferuję również sprzedaż opon zarówno nowych jak i używanych.
Ceny jak u Rasty (taka zmowa cenowa)
MOTORLINK
Kaszubska 2A
00-733 Warszawa
Tel (22) 841-66-21
Pozdrawiam
Chrzanekrasta - Czw 28 Lis, 2013 Wiesz co grozi za zmowy cenowe? Gaydek - Czw 28 Lis, 2013 rasta zrobi ci klatkęanjas - Czw 28 Lis, 2013 Na klatkę!rasta - Pią 29 Lis, 2013
Gaydek napisał/a:
rasta zrobi ci klatkę
Gaydek ogarnie ci binokleGaydek - Pią 29 Lis, 2013 roj - Czw 10 Kwi, 2014 byłem, byłem i szczerze polecam!
Kierownik Chrzanek nad wszystkim czuwa!
wszystko wygląda jak na niemieckiej reklamie. czysto, punktualnie, niedrogo, z uśmiechem i w miłej atmosferze
tak mi się spodobało, że dzisiaj dwa razy byłemrasta - Czw 10 Kwi, 2014 Co, za pierwszym razem coś spieprzyli i musiałeś wracać na poprawki? kamil - Pią 11 Kwi, 2014 Ja też polecam Profi zakład i pro klienckie podejście. Duża zasługa Chrzanka !pP - Sob 12 Kwi, 2014 nie mogłem być gorszy!
polecam!Bonczek - Wto 21 Paź, 2014 No też byłem i polecam - taki Vlodarsky wśród kapciarzy - aż chce się wracać, jutr podjadę z Mercem roj - Pią 31 Paź, 2014 Potwierdzam, polecam, lajkuję, propsuję!
Chrzanek ma cierpliwość do trudnych klientów