Ja z zainteresowaniem przyglądam się próbie na rembertowskim AON'ie.
8:00 oraz 11:19, potem zajęcia w podgrupach i oczywiście popołudniu na Karową.
W sumie to praktycznie KJS ale dawno nie byłem i chętnie bym popatrzył.
To kto sie wybiera ?rasta - Pią 08 Lis, 2013 A wiśniówka będzie?Kenet - Pią 08 Lis, 2013 Wódka śledzie wszystko bedzie Kuner - Pią 08 Lis, 2013 Ja będe na pewno. jak żona zasponsoruje to jako drajwer, a jak nie to jako pilot albo pijany kibic Greg - Pią 08 Lis, 2013 Ja na 99% jak co roku 106 - Pią 08 Lis, 2013 prawdopodobnie razem z duda wystartujemy w nowym mega super hiper samochodzie
jak sie uda to dam znac rundi - Pią 08 Lis, 2013 A my w starym super hiper samochodzie Bonczek - Pią 08 Lis, 2013
Kenet napisał/a:
Wódka śledzie wszystko bedzie
Na taka ogladare, na kulturalnie sie przejde 106 - Pią 08 Lis, 2013 nasz bedzie troche podobny do waszego
.... oby wypalilo...
a poki co to powodzenia na cieszynce ade - Nie 10 Lis, 2013
Kenet napisał/a:
Wódka śledzie wszystko bedzie
wiśniówka ze śledziami? już całkiem Wam w tej warszafie się pokićkało:PKenet - Nie 10 Lis, 2013 I to nie byle jakie, roj zamówił jakieś zagraniczne
EmerytRs2 - Nie 10 Lis, 2013 Chodzi o kjs czy rsmp? Dobra sprawa z tym pierwszym.od cinkiem kolo domu. Szkoda tylko ze mam zjazd wtedy,.Teraz na terenie AONu jesg zorganizowana wystawa uzbrojenia, darmo i spacer po terejie parkowym w cenie, dodatkowo jakas jumpreza z.grillem dzisiaj.Wrobel - Pon 11 Lis, 2013 Ja chyba bede na serwisieKuner - Wto 12 Lis, 2013 Mi żona jednak nie zasponsoruje jak co roku, zatem będe chlał do nieprzytomności na odcinkach, a jak się obudzę to będę garował ponownie na nocnym odcinku specjalnym Toldi - Wto 12 Lis, 2013 ja będę na trybunach