itr 911 - Wto 12 Lis, 2013 Temat postu: kupię fiaciora 125pPoszukuję BOREWICZA w stanie "do roboty".
Podłoga ma być cała, mechanicznie ma o własnych siłach dotrzeć na miejsce, gdzie dostanie nowe życie
Rocznik raczej lata 80, kolory pospolicie czyli "kość słoniowa" lub biel
Ma być to prezent na 60 urodziny.Solenizant miał kiedyś takiego sprzęta i chętnie będzie spędzał zimowe wieczory, przywracając dawną świetność reliktowi polskiej motoryzacji.
Jeśli ktoś coś będę wdzięczny bo przeglądałem alledrogo i tam za pomniki krzyczą nawet 5tysi!!!
Ten lalka, ale cena kosmos jak na zakładany budżet.
http://otomoto.pl/fiat-12...-C29131795.htmlBart - Wto 12 Lis, 2013 na allegro ktoś kiedyś wystawiał poloneza "Borysewicza"Barejka - Wto 12 Lis, 2013 borewicz stoi na grochowie kolor groszkowy za 1500zl troche pordzewialyitr 911 - Wto 12 Lis, 2013 precyzyjniej z tym Grochowem możesz?
Znasz właściciela czy namierzony przypadkiem z kartką za szybą ?
Ruda tu czy tam nie problem, podłoga ma być cała.rasta - Wto 12 Lis, 2013 Moj wspolnik ma do sprzedsnia ori 600 ale w stanie igła
Edit: oczy zmęczone i nie doczytałem, że chodzi o 125, a nie 126 Sibu - Wto 12 Lis, 2013 Moje nie są zmęczone, doczytałem i nie ogarniam czy chodzi w końcu o 125P czy o "Borewicza" anjas - Wto 12 Lis, 2013 Pewnie o wczesnego borewicza, bo o ile dobrze pamietam 07 zgłoś sie, to Borewicz jeździł na poczatku fiaciorem 125.itr 911 - Wto 12 Lis, 2013
Sibu napisał/a:
Moje nie są zmęczone, doczytałem i nie ogarniam czy chodzi w końcu o 125P czy o "Borewicza"
No może i Borewicz powoził Poldkiem, ale na takiego fiaciora też mawiają róznie
Mam czas do 03.01.2014 a pomysł się zrodził dzisiaj.Sibu - Wto 12 Lis, 2013 Ciężkie zadanie sobie wybrałeś. 125P teraz to super unikatowy klasyk. Tak mało egzemplarzy wyszło tego niespotykanego samochodu, że jest wart więcej niż niejeden czegokolwiek wart samochód
Z tego co słyszę czasami jak to wygląda w woj. lubelskim, to jedyną rozsądną opcją jest szukać bezpośrednio po dziadkach, albo w gazetach. Internetem nawet bym się nie trudził.itr 911 - Śro 13 Lis, 2013
Sibu napisał/a:
Ciężkie zadanie sobie wybrałeś. 125P teraz to super unikatowy klasyk. Tak mało egzemplarzy wyszło tego niespotykanego samochodu, że jest wart więcej niż niejeden czegokolwiek wart samochód
Z tego co słyszę czasami jak to wygląda w woj. lubelskim, to jedyną rozsądną opcją jest szukać bezpośrednio po dziadkach, albo w gazetach. Internetem nawet bym się nie trudził.
Szok Tato Kupe jak zobaczyłem ceny na allegro
Nawet za trutnia są asy, którzy krzyczą ok 10tyś!!!
Max budżet to dwa koła, i tak jak mówisz trzeba szukać po chałupach
Na forumie jest kilku amatorów stylu "klasiko" więc może się uda Rasputin - Śro 13 Lis, 2013 Pytaj po znajomych,sąsiadach itp. W ogłoszeniach na allegro ciężko bedzie coś zakupić w tym budżecie. Już prędzej na gumtree lub tablicy.plkamil - Śro 13 Lis, 2013 a chyba najlepiej to w mniejszych miejscowościach, tam się jeszcze to widuje. Dajesz ogłoszenie w "Kurierze Siedleckim", "Dniu Pułtuska" i nagle będziesz miał do wyboru, do koloru.
Albo rozklejasz przy garażach na peryferiach. Ursus, Piaseczno, Rembertów, etc.
Internet bym odpuściłBarejka - Śro 13 Lis, 2013 itr 911, gdzies niedaleko tego kolejowego parkingu. Z tego co wiem ma pordzewiale spody drzwi chyba 3 szt i jakies dziwne dziury w dachu, kolega to ogladal, ale zrezygnowal. Moge zalatwic numer itr 911 - Śro 13 Lis, 2013 Dzięki Barej, ale jak ma dziry nawet w dachu to odpuszczam
Dzieki Pany za podpowiedzi bo obecnie wertuję tylko allegro
Mam plan pokręcić się po Warszawie rowerkiem w weekend może na coś trafię, a wtedy kartka za szybę i czekamy na tel
Które dzielnie mają potencjał ???
Pewnie stara Wola coś jeszcze?GeKo - Śro 13 Lis, 2013