Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedane do zamknięcia
miras - Pią 06 Gru, 2013 Temat postu: Sprzedane do zamknięciaSprzedam kierownicę w bardzo dobrym stanie razem ze stojakiem, używana była kilka razy , a teraz stoi i się kurzy. Można jej używać do PS 3 lub kompa .
Cena 350 plnów. Kontakt PW lub 663 774 300.
Uploaded with ImageShack.usleszq - Sob 07 Gru, 2013 wstępnie rezerwuję masz gwarancję na kiere?miras - Sob 07 Gru, 2013 Już niestety po gwarancji, leżała u mnie dwa lata. Mam karton na nią i gdzieś w szafce leży płyta ze sterownikami.qbus - Sob 07 Gru, 2013 jak ktos nie chce kompletu to ja moge wziac sam stojak was79 - Sob 07 Gru, 2013 Dobry zestaw, gram na takim samym miras - Sob 07 Gru, 2013 qbus, jak leszq, nie weźmie to rozbiję zestaw.roj - Nie 08 Gru, 2013 jak leszq wymięknie i qbus wymięknie to ja wezmę sam stojaq PiTT - Nie 08 Gru, 2013 ja myslalem o calym zestawie... tylko znajac moj zapal 1 dzien bym pogral a potem do piwnicy
ale jak cos to w sumie bylbym tez zainteresowany komplecikiemroj - Nie 08 Gru, 2013
PiTT napisał/a:
znajac moj zapal 1 dzien bym pogral a potem do piwnicy
to bierz i dwa dni później jak się znudzisz odkupię stojak (oczywiście taniej bo wiesz.. przebieg większy.. kolejny właściciel..) miras - Wto 10 Gru, 2013 UP. zestaw nadal do wzięciaPiTT - Wto 10 Gru, 2013
miras napisał/a:
UP. zestaw nadal do wzięcia
to jamiras - Wto 10 Gru, 2013 Sprzedana!!!!
PiTT, zestaw się pakuje roj - Wto 10 Gru, 2013 Pitt, jak się znudzisz to wal na PW cenę za stojak
a póki co miłej zabawy EmerytRs2 - Śro 11 Gru, 2013 czy ta kiera pasuje do clio? Janusz - Śro 11 Gru, 2013
miras napisał/a:
a teraz stoi i się kurzy.
silniki w tych kierownicach bardzo nie lubią stać i się kurzyć
do tego stopnia ze po dłuższym po stoju, kilka sekund po odpaleniu moze sie okazać ze FF nie działa