To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Układanie sztywnych przewodów w budzie

Bonczek - Nie 08 Gru, 2013
Temat postu: Układanie sztywnych przewodów w budzie
Panowie rajdowcy, wyścigowcy i reszta jeżdżąca po lotnisku lub nie jeżdząca ;D

Biorąc pod uwagę moją dokładność chciałbym, żeby przewody hamulcowe puszczone w budzie były proste kiedy mają być proste - a jak każdy kto już je układał wie, z rolki wcale tak łatwo to nie idzie. Zacząłem szukać narzędzia do wyprostowania ich i jakież było moje zdziwienie kiedy sprawdziłem cenę -> http://brakequip.shoper.p...ek-w-zwojach/27

Czy zna ktoś miejsce gdzie można wypożyczyć takowe narzędzie lub u kogo można takie druciki poprostować w Warszawie?

ŁukaszS3 - Pon 09 Gru, 2013

Ja mam coś takiego ale masz trochę nie po drodze do mnie :/
Greg - Pon 09 Gru, 2013

Wyprostuj mu i wyślij w 5-metrowej paczce, poczta polska załatwi resztę ;)

Bonczek, je*ać biedę, idź w oplot. ;D

Chloru - Pon 09 Gru, 2013

Bonczek, spróbuj w Enzecie na Górczewskiej (01-459 Warszawa, ul. Górczewska 191 /193 Tel.: 226649877). Wiem, że zaciskają elastyczne przewody ale przy mnie parę lat temu wymieniali wszystkie sztywne babce w jakims Nissanie to może mają sprzęt na miejscu.
Bonczek - Pon 09 Gru, 2013

Chloru, dzięki sprawdzę czy oni tam jeszcze są bo coś kojarzę, że tam deweloperzy ostro wjechali w ich lokalizację :faja: w ogóle jakie godziny otwarcia - 5 dni w tygodniu od 7 do 15 - tacy to pożyją :]

ŁukaszS3, oj chętnie bym u Ciebie ogarnął ale daleko troszkę :faja:

ŁukaszS3 - Czw 12 Gru, 2013

Kombinuj jak nie będziesz nic w stanie wykminić to Ci wyślę obciągniesz sobie druta i mi odeślesz...
kamil - Pią 13 Gru, 2013

:rotfl: