To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] AR GT JTD Q2

pcs - Pon 16 Gru, 2013
Temat postu: [s] AR GT JTD Q2
bardzo zadbana sztuka mojego kolegi, wyglada jak nowa, idealny dla kawalera, ktory lubi co weekend wyskoczyc sie polansowac nad morze i wydac wiecej na drinki niz na paliwo

http://otomoto.pl/alfa-ro...-C31606178.html

Bart - Pon 16 Gru, 2013

ładna kurde :>
Ekonomista - Pon 16 Gru, 2013

....dla kawalera, ktory lubi co weekend wyskoczyc sie polansowac nad morze i wydac wiecej na drinki niz na paliwo...
oraz wrócić samochodem wypchanym pannami :rotfl: takimi, które lubią motoryzację

Walle - Wto 17 Gru, 2013

nie zmienia to faktu, że kwota nieco pomylony jak za takie auto.
Kamill - Wto 17 Gru, 2013

Walle napisał/a:

Dokładnie, za mniej niż polowe można mieć moją ibize. :faja:

Walle - Wto 17 Gru, 2013

Kamill napisał/a:
Walle napisał/a:

Dokładnie, za mniej niż polowe można mieć moją ibize. :faja:

Ibiza - którą zawsze można sprzedać, a kto kupuje takie wynalazki?

Chyba tylko "pasjonaci" :faja:

pcs - Wto 17 Gru, 2013

Panowie, ale co wy porownujecie, przeciez te auta laczy kolor i rodzaj paliwa. Nie ta klasa auta i nie ten stopien zuzycia.

Ja w swoim zyciu sprzedawalem z 5 samochodow, 4 wynalazki sprzedalem na pniu i prawie bez negocjacji a passat tdi w igla stanie sprzedawal sie pol roku i musialem cene obnizyc o 25%.

pcs napisał/a:
passat tdi w igla stanie sprzedawal sie pol roku i musialem cene obnizyc o 25%.

O kurde, nie za dobre wiadomości :/

M - Wto 17 Gru, 2013

Mam wrażenie że idealne auto dla typowego naszego krajana to dwuletnie z polskiego salonu za 5 tysięcy PLN + w komplecie zimowe opony.
pcs - Wto 17 Gru, 2013

M napisał/a:
Mam wrażenie że idealne auto dla typowego naszego krajana to dwuletnie z polskiego salonu za 5 tysięcy PLN + w komplecie zimowe opony.

w dieslu i produkcji niemieckiej!

M napisał/a:

Po czym odnosisz takie wrażenie

M - Wto 17 Gru, 2013

Kamill napisał/a:
M napisał/a:

Po czym odnosisz takie wrażenie

Empirycznie

Walle - Wto 17 Gru, 2013

Nie krytykuję wynalazków, są fajne i niezbyt popularne auta, niedocenione perełki jak na ten przykład Laguna II 1.9 dci 120KM :devil: , ale stanowczo Alfa nie należy do tego grona. No bo cóż to za hybryda - niby sportowe, ale z dieslem. Jeszcze, żeby ten diesel był mocny, a to silnik który jeździ w Oplach, Saabach i Fiatach. Chyba, ze to zadatki na jongtajmera ma. Jeździłem taką, tylko, że miała męski silnik - 3.2 V6. I to auto mi się podobało. W tej wersji to smutek. Ten pasjonat Alfy poszedł na jakiś mega kompromis.

Kle, Kle, Kle, Kle....... :rotfl:

Auto ratuje piękny stan, ale kwota prawie 40 000 pln pozwala już wybrzydzać w naprawdę fajnych samochodach.

P.S przynajmniej rękawiczki ma fajne, też w takich jeżdżę swoim kolekcjonerskim e39. :devil:

pcs - Wto 17 Gru, 2013

no wlasnie, ale jakie to fajne auta do 40tys, ktore sa w dobrym stanie i umiarkowane w eksploatacji?

10 letnie e60 530i z przebiegiem 300tys km?
10-15 letnie s4/s6 z przebiegiem 300tys km po dzwonie i pali 20litrow a wymiana rozrzadu kosztuje 20% ceny auta?
8 letni zmodzony wrx, ktory pali 17litrow 98 w miescie a przy 140kmh bola uszy?

za jakies bmw porownywalne w takim stanie 320cd czy 120cd trzeba dac z 65tys w gore, oczywiscie ze fura lepsza ale te 3x tys to dla wiekszosci gorny przedzial.

a silnik jtd w coupe, auto nawet z v6 sie na tor slabo nadaje, a na ulicy prowadzi sie wybornie, to ze malo pali to dla wielu plus, ale jeszcze wiekszy ze kazdy kowal naprawi jtd i przynajmniej ten element alfy moze odhaczyć jako bezawaryjny.

jakby to bylo 159 w kombi to pewnie bym sie skusil, niestety nie jestem singlem a sam moj pies potrzebuje 400litrow bagaznika, zeby sie zmiescic.

1er w dieslu albo 3er w sedanie/benzynie można w tych pieniądzach kupić, mozna ufo w dieslu, mozna coopera S, focusa ST, mozna vw EOS w cabrio i dieslu.