Dariano - Sob 04 Sty, 2014 Temat postu: Rozrząd 207 RCPoszukuję magika w wawie lub okolicach który ogarnie rozrząd w Pedziu .Sytuacja jest o tyle skomplikowana że potrzebne są jakieś blokady na kółka czy coś . Ktoś ma jakiś pomysł ?anjas - Sob 04 Sty, 2014 a Mareczek nie ogarnie?Dariano - Sob 04 Sty, 2014 Nie mam pojęcia , Marek ogarniesz ??Anonymous - Sob 04 Sty, 2014 Chwal sie co kupiłes !!
Te silniki sa tez w cytrynach wiec co ma Marek nie ogarnąćNiemy - Sob 04 Sty, 2014 Dareczek pucuj się!!Kuner - Sob 04 Sty, 2014 Zgodnie z Twoim zapytaniem - poszła odpowiedź na PW Ogarniamy te rozrządy z palcem w nosie i w uchu jednocześnie Dariano - Sob 04 Sty, 2014 O to super . Super Kuner :)To nie ja , mój przyjaciel kupił 207 RC .Vlodarsky - Sob 04 Sty, 2014 Dzwonił dzisiaj do mnie. We wtorek się umówiliśmy, że dam wycenę. Żadna filozofia.roj - Nie 05 Sty, 2014 do ustawienia rozrządu w clio sporcie też są chyba potrzebne jeśli dobrze słyszałem, chyba żadna magia Muzykant - Nie 05 Sty, 2014 Kuner, jak cos to mam w dobrych pieniadzach graty do tych rozrzadow ostatnio do miniaca kumplowi zalatwialem, calosc wyszla taniej niz kolo zmiennej fazy w BMW GeKo - Nie 05 Sty, 2014
Muzykant napisał/a:
calosc wyszla taniej niz kolo zmiennej fazy w BMW
O kurwix to ile to w BMW kosztuje?
roj napisał/a:
chyba żadna magia
Tylko połowa sportów ma źle ustawiony rozrząd bo blokady to nie wszystko.Muzykant - Nie 05 Sty, 2014 ostatnia cena to ponad 1kplnVlodarsky - Nie 05 Sty, 2014
Muzykant napisał/a:
ostatnia cena to ponad 1kpln
co wchodzi w całość ? oryginał to 486 zł detal...dusiu - Nie 05 Sty, 2014 Do tego silnika masz dostępne w sprzedaży 2 łańcuchy - szukaj takiego o oznaczeniu s144e-g53hp (np febi 28719). Jak dobrze się poszuka, to zestaw z 3 slizgami, łańcuch i napinacz można kupić poniżej 300zł.Vlodarsky - Nie 05 Sty, 2014 I w takim przypadku zastanawia mnie zakup zamienników... Podałem cenę z uszczelniaczami i śrubami kół rozrządu.