To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - nokia 6280 vs. SE k800i

Michał - Nie 24 Wrz, 2006
Temat postu: nokia 6280 vs. SE k800i
Tak jak w temacie, jutro sie musze zdecydować.
Nokia
+ duzo softu
+ nokia to nokia

SE
+orginalny
+3.2 mega aparata :D

Szybciutko

ps - Nie 24 Wrz, 2006

SE kusi aparatem, ale nie ufam telefonom bez zielonego guzika do odebrania połączenia :553:

Nokia to nokia.

Michał - Nie 24 Wrz, 2006

jeszcze jedno
Dostalem oferte na darmowy umts :D tzn 1 zeta miesiecznie za 50 mega limitu. W nokii bardziej to wykorzystam ( soft soft soft , gg i inne duperele )

Loko - Pon 25 Wrz, 2006

Ja bym brał nokei, od zawsze mam telefony tylko nokii i najbardziej mi one pasują. Chociaż obecny troche do dupy się momentami obsługuje.
Anonymous - Pon 25 Wrz, 2006

Ja też zawsze używałem Nokii ale skusił mnie SE D750i. Jestem zajebiście zadowolony z tego telefonu!!! Zero zwiech, bardzo dobra bateria, rewelacyjne zdjecia i muzyka. Ogólnie nokia ostatnio robi według mnie niedopracowane telefony. np. N70- trójka znajomych w pierwszym miesiącu oddawała na gwarancji fołny. Ogólnie właśnie soft sie strasznie sypał. Na plus dla SE zaliczyłbym jeszcze to że super gra szczególnie z tymi lepszymi słuchawkami.
106 - Pon 25 Wrz, 2006

polecam k800i, 6280 czesto lubi gubic zasieg. zdaza sie tez ze obudowa
nie dokonca dobrze jest spasowana, wiec gdy jednak sie zdecydujesz
na nokie zrob testowe polaczenie z max i min glosnoscia. poza tym to
telefony podobnej klasy, oba dosc duze....

jeszcze mi sie przypomnialo, ze w SE ta klapka zaslaniajaca obiektyw
strasznie jakas taka badziewna jest : /

gaugan - Pon 25 Wrz, 2006

mialem 6280 przez 3 dni. rewelacyjny telefon, pod kazdym wzgledem. zdjecia robi w dzien jak moj pierwszy canon ixus, mp3 sluchalismy na plazy i gralo elegancko. mam nowa karte do niego 512mb, za 50pln Ci opchne

ale uwaga! w 3 dzien utopilem w zatoce, nie sa w stanie go odratowac, cos tam plyta czy cos. wiec jezeli masz zamiar plywac z nim, to sie nie nadaje... :562:

pozdro

saxorulez - Pon 25 Wrz, 2006

nigdy nie miałem nokii i ich nie lubie ale zagłosowąłem na Nokię...
w SE mam zawsze problem z ogarniećiem obsługi...

i nokia jest rozsuwana - większy lans

Michał - Pon 25 Wrz, 2006

kurwa , juz sam nie wiem :D
korci mnie ten aparat w se i mnogosc funkcji
a nokia ma duzo softu , rozsuwana ..... kurwa :D

anjas - Pon 25 Wrz, 2006

Ja bym brał "sony erekszyn". Zawsze miałem nokie i naprawdę je lubię, ale SE nie jest taki oklepany :)
Jakiś czas temu moja żona kupiła sobie SE i jest bardzo zadowolona. A obsługa nie jest skomplikowana - może nawet prostsza niż w nowych nokiach.

A dodatkowo ten wypaśny aparat 3,2 megapiksela :)

strick - Pon 25 Wrz, 2006

Ja właśnie też rozmyślam nad zmianą telefonu i myśle o SE! Ta nokie ma już za dużo osób, jest bardzo duza, niewygodna! Nokia ma też gorszą baterie od SE!
106 - Pon 25 Wrz, 2006

ta nokia tez ma litowo-polimerowa baterie... wiec tak bardzo od SE nie odstaje
Vlodarsky - Pon 25 Wrz, 2006

ja mam 6280 od jakiegoś czasu. Nie odpowiada mi, że jest luźna.... taka jak samochód z rozwalonymi drążkami stabilizatora...
Anonymous - Pon 25 Wrz, 2006

polecam SE! moja kobitka ma takiego. jakie on zdjecia robi :D
strick - Pon 25 Wrz, 2006

Bakteria SE lepiej trzyma i jest wytrzymalsza! W żadenj nokii baterie mi tyle nie wytrzymywały tyle co w Ericssonach! Mam R310 jednego od 5 lat i tam bateria trzyma tyle ile zaraz po kupnie!