HydePark - ps3 i gt5
Anonymous - Pon 25 Wrz, 2006 Temat postu: ps3 i gt5 http://www.gamespot.com/p...smo5/index.html
malyna
saxorulez - Pon 25 Wrz, 2006
chyba kupie sobie playaka...
Jakarti - Pon 25 Wrz, 2006
zawsze chcialem miec ps.. ale jedno mnie hamuje przed kupnem tego ustrojstwa.. i bynajmniej nie sa to pieniadze - mianowicie gdybym to kupil to to by byl ostatni dzien gdy byscie mnie widzieli na dworzu.. szybko sie uzalezniam od takich rzeczy
strick - Wto 26 Wrz, 2006
Ja sie właśnei zaczołem zastanawiać nad kupnem PS2! I nie wiem oc mam zrobić, w media można kupić już za 500zł! Ale wnet ma wejść już PS3 i czy się opłaca kupić 2? Moze sie opłaca bo 3 bardzo długo nie bedzie popularna bo będzie kosztować 500$ i dalej będą bry na 2!
Dariano - Wto 26 Wrz, 2006
Ja mam PS2 i strasznie duzo czasu zabralo mi to urzadzenie Najbardziej lubie gre WRC4 Jak sie ma jeszcze kiere +pedaly to juz wogole przednia zabawa.
strick - Wto 26 Wrz, 2006
Ja sie łamie dalej, ale wiem ze 2 pierwsze gry to by były WRC4 i GT4!
Marek23 - Wto 26 Wrz, 2006
Ja ps2 od paru lat. Gram tylko w Richard Burns Rally i Gt4. Do tego Logitech 900 pro i można się uzależnić
k-mart - Czw 28 Wrz, 2006
zajebiste sa te screenshoty!
Od dawna mam ukonczone gt4 w 98%, teraz tylko perfekcjonizacja nürburgringa
Jasne ze od razu wchodze w ps3!
Marek23 - Czw 28 Wrz, 2006
k-mart napisał/a: | zajebiste sa te screenshoty!
Od dawna mam ukonczone gt4 w 98%, teraz tylko perfekcjonizacja nürburgringa
Jasne ze od razu wchodze w ps3! |
Wow, widzę, że kolega ogarnia. Mój rekord na Nurburgringu to Prosiak RUF 380 koni, pena seria, najbardziej mięka opona Sport(nie slick). 7.28 min, oczywiście bez żadnej elektroniki.
k-mart - Pią 29 Wrz, 2006
Marek23 napisał/a: | Mój rekord na Nurburgringu to Prosiak RUF 380 koni, pena seria, najbardziej mięka opona Sport(nie slick). 7.28 min, oczywiście bez żadnej elektroniki. |
hmmm, nie jestem pewien bo dawno zadnymi seriami w tej gierce nie dawalem, ale 7:28 w RGT to chyba niezly czas!!! Musze sprobowac!
Szkoda tylko ze w GT4 jedyna trasa ktora sprawia jakas satysfakcje to wlasnie nürburgring
Anonymous - Pią 06 Paź, 2006
ps3 gt4 i to
http://www.autokrata.pl/o..._duzych_dzieci/
strick - Pią 06 Paź, 2006
gdzie mozna coś takiego kupić? odrazu biore!
|
|
|