To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [KS] Audi Allroad 2.7 biturbo

lukp - Pon 03 Lut, 2014
Temat postu: [KS] Audi Allroad 2.7 biturbo
Jak w temacie kolega sprzedaje, może kogoś zainteresuje

http://allegro.pl/audi-al...3936570477.html

Święty - Pon 03 Lut, 2014

zastanawiałem się nad XV70 ale to też jest ciekawe...
was79 - Pon 03 Lut, 2014

i przebieg bardzo polski ;D

no taki rzekłbym standardowy :DD
iQ - Pon 03 Lut, 2014

was79 napisał/a:
i przebieg bardzo polski ;D

Polskie normy zaczynaja obowiazywac rowniez zagranica. Ostatnio widzialem swojego civica z mniejszym przebiegiem nizeli go sprzedalem jakies 1,5 roku temu :wall:

Jakarti - Pon 03 Lut, 2014

a u Was nie mozna do kogos napisac powiedziec o tym zeby doyebac oszustom? :)
iQ - Pon 03 Lut, 2014

Jakarti, nie mam pojecia. Ale w necie jak sie poszuka to sa jeszcze stare ogloszenia z przelotem w okolicach 220kkm a teraz w ogloszeniu u handlarza jest 185kkm :wall:

EDIT: moglbym to zglosic na policje i byloby to dochodzone jako oszustwo. Ale samochod stoi jakies 600km od mojego miejsca zamieszkania to nie bede jechac zeby sprawdzic co jest na liczniku.
Placac kilka euro mozesz miec sporo danych na temat kazdego zarejestrowanego tu auta, miedzy innymi dane bylych wlascicieli, data i wynik przegladow okresowych, itp. Jezeli ktos do mnie zadzwoni to powiem jaki byl przebieg w chcwili jak go sprzedawalem.

kamil - Pon 03 Lut, 2014

też się tym interesowałem, ale znawca Audi odradzał pod LPG i ogólnie dosyć kosztowny samochód w eksploatacji

a byly jakies mniejsze benzyniaki w alrołdzie
kosmita - Pon 03 Lut, 2014

http://bit.ly/16DrMnh

dzięki oszczędziłeś mi najtrudniejszej czynności :hhe: ale samo "NIE" też by pomogło o_O
antoś - Śro 05 Lut, 2014

Dobrze to znosi LPG. Gazują ludzie i jeszcze moce robią.

Problematyczne jest zawieszenie, którego naprawa jest dość kosztowna. Chodzi o miechy powietrzne i cały układ.

Auto jeżeli jest sprawne, jest naprawdę rewelacyjne. Jeździłem kiedyś takim troszeczkę i bardzo chętnie przygarnąłbym na stałe jako pojazd wielozadaniowy. :)

lukp - Czw 06 Lut, 2014

up cena 17tys , bo nowe auto już zamówione.
kamil - Czw 06 Lut, 2014

kurde, włożyć z 8 klocków i całkiem miłe wozidło o ile nie trzeba tam wymienić połowy samochodu
karoluPL - Czw 06 Lut, 2014

antoś napisał/a:
Problematyczne jest zawieszenie, którego naprawa jest dość kosztowna. Chodzi o miechy powietrzne i cały układ.

To fakt. Zawieszenie to jest takie, że ilośc kompresorów do allroad'a tej generacji jakie wymienilismy w przeciągu paru ostatnich lat, jest większa niż zsumowanych wszystkich innych aut w których było zawieszenie pneumatyczne. Ale w sumie ten allroad był poligonem doświadczalnym dla VAG jeżeli chodzi o takie zawieszenie, więc nie dziwne. Musieli się na błędach nauczyć :]

+ części silnikowe do 2.7biturbo w sumie tanie nie są i czasami ciężko z dostępnością (np dobrą, pasującą chlodnice dostać to graniczy z cudem *pomijając serwis, gdzie kosztuje tyle co pół auta*)