http://tablica.pl/oferta/...D5-ID5fB1B.html Cartoon - Wto 11 Mar, 2014 chyba trochę przegiąłeś z ilością wykrzykników w ogłoszeniach...pcs - Wto 11 Mar, 2014 żenisz się czy co?Młody Papież - Wto 11 Mar, 2014 ogłoszenia warte wykrzykników
pcs, za kogo Ty mnie masz!?
stoją bidne i sie marnują, staram sie ich nie ruszać, zeby sie ponownie nie podjarać... od kilku lat zbieram się, zeby wyprzedać flotę ;]Vlodarsky - Wto 11 Mar, 2014 Sierra używana ? czy nowa ?pcs - Wto 11 Mar, 2014 a ten pug to po kim jest? caly w oryginane (pomijam silnik i zawias)? cos do zrobienia zostalo?Młody Papież - Wto 11 Mar, 2014 siera nówka sztuka!
peżoła kupiłem od jakiegoś łebka z Poznania, sprowadzony ok rok wczesniej z germanii, był troche zatyrany...nie wiem co napisać... po nikim
tak, oryginał
do poprawienia blacha/lakier, po dokładnym przejrzeniu widać ślad czasu Młody Papież - Wto 11 Mar, 2014 Anonymous - Wto 11 Mar, 2014 widze ze cena peżoła rosnie,mozna wziąć jako lokate kapitałuMłody Papież - Wto 11 Mar, 2014 tak jak piszesz Piotrze ;]Anonymous - Wto 11 Mar, 2014 W sumie to bym go przygarnoł ale nie mam gdzie trzymać,jak sie nie sprzeda to moze za rok kupie młodemu na osiemnastkeMłody Papież - Wto 11 Mar, 2014 ileż ja bym samochodów chętnie przygarnął... aleee... no właśnie ALE arssss - Wto 11 Mar, 2014
rabarbar napisał/a:
W sumie to bym go przygarnoł ale nie mam gdzie trzymać,jak sie nie sprzeda to moze za rok kupie młodemu na osiemnastke
[/b]Ekonomista - Czw 13 Mar, 2014 GTI śliczne, a cena wydaje się śmieszna za taki stan jak opisujesz:), kwa... gdzie taką dużą doniczkę by postawić MoRToN - Czw 13 Mar, 2014 Gtika na mobile czy yebaya poślij.