HH.ORG na Torze - 21 KWIETNIA (LANY PONIEDZIAŁEK) w MOTO PARK UŁĘŻ
kaja - Wto 25 Mar, 2014 Temat postu: 21 KWIETNIA (LANY PONIEDZIAŁEK) w MOTO PARK UŁĘŻ
CIEKAWA TRASA ok 5km długości!
Start o godzinie 10:00 , koniec o godzinie 15:00
Całkowity koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł ( zgłoszenie do środy 16 kwietnia),jeżeli zostaną jeszcze wolne miejsca - płatność w drugim terminie 300 zł (od 17 do 21 kwietnia)
LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE, nr konta w mailu zwrotnym)
WYMAGANE ZGŁOSZENIE MAILOWE!!!
zapisy : info@kajawidawska.com
W tytule maila proszę o podanie imienia, nazwiska oraz informacji ktorego terminu dotyczy zgłoszenie !!!
Zdjęcia z poprzednich treningów i więcej informacji nawww.facebook.com/trackdayorgpl i www.trackday.org.pl
Ze względów bezpieczeństwa - obowiązek jazdy w kaskach!!! (mogą byc motocyklowe, bez homologacji itp)
Na miejscu firma OPONY DO SPORTU zapewni serwis zmiany opon (koszt 50 zł/komplet). Możliwy będzie także zakup opon typu slick.Dariano - Śro 26 Mar, 2014 No jak Panowie i Panie ?
Ze zgłoszeń wynika że na razie jest nas 3ech
1. STF
2. Kenet
3. Dariano
Em przepal parcha pajęczynę trza zdmuchnąć , Cartoon starczy dłubania pora się przejechać Rasta nie chcę ci grozić dalszymi skutkami ale szyba już ci ze starości pękła
Poważnie nikt więcej nie ma ochoty miło spędzić Lanego Poniedziałku na torze? M - Śro 26 Mar, 2014 Ja bym poupala ale musze sprzeglo zrobic ale why not? Jakis grill i bibka przy okazji?Kamill - Śro 26 Mar, 2014 4.KamillDariano - Śro 26 Mar, 2014 Ze zgłoszeń wynika że na razie jest nas 4ech
1. STF
2. Kenet
3. Dariano
4. KamillKenet - Czw 27 Mar, 2014 Ja jadę i jedzie jeszcze kolega też Compactem, wbijać Panowie, będzie spot roj - Czw 27 Mar, 2014 ja co prawda celowałem w majówkę z pierwszym wyjazdem ale dziś poczyniłem pierwsze kroki do uzdatnienia samochodu, jak się wyrobię na 21go to będęStf - Pią 28 Mar, 2014 Moze sie to okazac ostatnim terminem wpisania do tabeli (wszech)czasow przed zmiana ukladu trasy wiec Pany szykujta pojazdy i z napinkom do Uensza lecim.roj - Pią 28 Mar, 2014 czemu czemu? nie wyrzucajmy tej trasy do kosza! EmerytRs2 - Śro 02 Kwi, 2014 mi się lepiej jeździło za każdym razem po innej trasie. Ciekawiej było. Stala trasa powoduje napinkę. Po co? nie lepiej tak na luzaku.
Clio "trochę" nie jeżdżone, przydałoby się przepalić.M - Śro 02 Kwi, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
Stala trasa powoduje napinkę. Po co?
Pytanie retoryczne
Żeby wygrać złote kalesony emerycieEmerytRs2 - Śro 02 Kwi, 2014 złotych jeszcze nie miałem, brązowe owszem...Bonczek - Sob 05 Kwi, 2014 Toldi - Pon 07 Kwi, 2014 ode mnie z klubu ma być pare osob - ja niestety nie dam rady. Dwie niebieskie Cupry R i dwa golfy GTIEkonomista - Wto 08 Kwi, 2014 Ja dziś próbowałem się zapisać, ale już tylko lista rezerwowywch, lub mnie nie lubią