To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 21 KWIETNIA (LANY PONIEDZIAŁEK) w MOTO PARK UŁĘŻ

kaja - Wto 25 Mar, 2014
Temat postu: 21 KWIETNIA (LANY PONIEDZIAŁEK) w MOTO PARK UŁĘŻ

CIEKAWA TRASA ok 5km długości!

Start o godzinie 10:00 , koniec o godzinie 15:00
Całkowity koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł ( zgłoszenie do środy 16 kwietnia),jeżeli zostaną jeszcze wolne miejsca - płatność w drugim terminie 300 zł (od 17 do 21 kwietnia)
LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE, nr konta w mailu zwrotnym)

WYMAGANE ZGŁOSZENIE MAILOWE!!!
zapisy : info@kajawidawska.com
W tytule maila proszę o podanie imienia, nazwiska oraz informacji ktorego terminu dotyczy zgłoszenie !!!

Zdjęcia z poprzednich treningów i więcej informacji nawww.facebook.com/trackdayorgpl i www.trackday.org.pl

Ze względów bezpieczeństwa - obowiązek jazdy w kaskach!!! (mogą byc motocyklowe, bez homologacji itp)

Na miejscu firma OPONY DO SPORTU zapewni serwis zmiany opon (koszt 50 zł/komplet). Możliwy będzie także zakup opon typu slick.

Dariano - Śro 26 Mar, 2014

No jak Panowie i Panie ?

Ze zgłoszeń wynika że na razie jest nas 3ech

1. STF
2. Kenet
3. Dariano

Em przepal parcha pajęczynę trza zdmuchnąć , Cartoon starczy dłubania pora się przejechać :D Rasta nie chcę ci grozić dalszymi skutkami ale szyba już ci ze starości pękła :)
Poważnie nikt więcej nie ma ochoty miło spędzić Lanego Poniedziałku na torze? :D

M - Śro 26 Mar, 2014

Ja bym poupala ale musze sprzeglo zrobic ale why not? Jakis grill i bibka przy okazji?
Kamill - Śro 26 Mar, 2014

4.Kamill
Dariano - Śro 26 Mar, 2014

Ze zgłoszeń wynika że na razie jest nas 4ech

1. STF
2. Kenet
3. Dariano
4. Kamill

Kenet - Czw 27 Mar, 2014

Ja jadę i jedzie jeszcze kolega też Compactem, wbijać Panowie, będzie spot :]
roj - Czw 27 Mar, 2014

ja co prawda celowałem w majówkę z pierwszym wyjazdem ale dziś poczyniłem pierwsze kroki do uzdatnienia samochodu, jak się wyrobię na 21go to będę
Stf - Pią 28 Mar, 2014

Moze sie to okazac ostatnim terminem wpisania do tabeli (wszech)czasow przed zmiana ukladu trasy wiec Pany szykujta pojazdy i z napinkom do Uensza lecim.
roj - Pią 28 Mar, 2014

czemu czemu? nie wyrzucajmy tej trasy do kosza! :)
EmerytRs2 - Śro 02 Kwi, 2014

mi się lepiej jeździło za każdym razem po innej trasie. Ciekawiej było. Stala trasa powoduje napinkę. Po co? nie lepiej tak na luzaku.
Clio "trochę" nie jeżdżone, przydałoby się przepalić.

M - Śro 02 Kwi, 2014

EmerytRs2 napisał/a:
Stala trasa powoduje napinkę. Po co?

Pytanie retoryczne :rotfl:
Żeby wygrać złote kalesony emerycie

EmerytRs2 - Śro 02 Kwi, 2014

złotych jeszcze nie miałem, brązowe owszem...
Bonczek - Sob 05 Kwi, 2014

:rotfl:
Toldi - Pon 07 Kwi, 2014

ode mnie z klubu ma być pare osob - ja niestety nie dam rady. Dwie niebieskie Cupry R i dwa golfy GTI
Ekonomista - Wto 08 Kwi, 2014

Ja dziś próbowałem się zapisać, ale już tylko lista rezerwowywch, lub mnie nie lubią :'(