To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Accord VII Sport

miras - Śro 26 Mar, 2014
Temat postu: Accord VII Sport
Cześć , do sprzedania Honda Accord 2.0 155 koni , rok 2004 , przebieg 172 kkm. Wersja Sport .Wyposażenie to 6 poduszek , tempomat, czujnik deszczu , roleta tylnej szyby , system audio Bose , otwieranie bagażnika z pilota,

Za poprzedniego właściciela była parkingówka dojechał do słupka na parkingu i wgniótł lewy tylny narożnik i zderzak . Było to na tyle delikatne że ledwo doszło do lampy i jest oryginalna. Zdjęcie dołączone.

Samochód przywieziony z salonu Hondy w DE przez poprzednika w 2007 roku z przebiegiem 70 kkm mam wszystkie dokumenty z zakupu w DE potwierdzające przebieg i bezwypadkowość , ja odkupiłem od niego w 2010 roku z przebiegiem 101 kkm i śmigam bezawaryjnie do dzisiaj.

Z napraw to tylko bieżąca eksploatacja w kwietniu 2012 wymienione całe hamulce plus linka ręcznego i regeneracja zacisków z tyłu przy przebiegu 145 kkm, świece zapłonowe przy 150 kkm , regulacja zaworów przy 130 i 165 kkm ,akumulator kupiony zeszłej zimy w ASO Honda , na jesieni wymienione łączniki stabilizatora przód i tył, w ten poniedziałek założone nowe OEM sprzęgło.

Z mankamentów to porysowana tylna klapa od magnesu CB radia , kilka wgniotek od drzwi uprzejmych ludzi na parkingach i zepsuty siłownik centralnego zamka w drzwiach kierowcy ( zamówiłem już nowy może zdążę założyć przed sprzedażą ) i brak opon letnich (dodaję drugi komplet ori alufelg 16" ) jest opcja zakupu na felgach TenzoR DC5 17" z oponami Yokohama S-Drive z 2012 roku za dodatkową dopłatą (2500 zł).

Więcej informacji PW lub 663774300.

Cena 27500 zł do małej negocjacji.

Rasputin - Czw 27 Mar, 2014

Walle już się pewnie ślini :]
anjas - Czw 27 Mar, 2014

Albo walli ;)
Walle - Czw 27 Mar, 2014

Rasputin napisał/a:
Walle już się pewnie ślini :]

:) To jest porządne auto, więc ślinianki rzeczywiście zaczęły pracować intensywnie ;)

Choć kwota jest obiektywnie rzecz biorąc nie do przyjęcia :]

miras - Czw 27 Mar, 2014

Walle, kwota jest spora , a samochód jest wart tyle ile kupujący jest gotów za niego zapłacić.
Ale jak nie będzie gotowy wyjąć tyle ile ja chcę za niego dostać to dalej będę jeździł fajnym Accordem ;D

Walle - Czw 27 Mar, 2014

miras napisał/a:
Walle, kwota jest spora , a samochód jest wart tyle ile kupujący jest gotów za niego zapłacić.
Ale jak nie będzie gotowy wyjąć tyle ile ja chcę za niego dostać to dalej będę jeździł fajnym Accordem ;D

Zgadzam się. Choć jednocześnie wiem z autopsji, że nie zawsze nasze oczekiwania korelują z rzeczywistością.

Młody Papież - Czw 27 Mar, 2014

czerwone kombi w automacie dużo fajniejsze
Walle - Czw 27 Mar, 2014

Młody Papież napisał/a:
czerwone kombi w automacie dużo fajniejsze

no rejczel.

Święty - Czw 27 Mar, 2014

miras napisał/a:

nooo niestety nie byłem w stanie tyle zapłacić, może i samochód dobry, ale cena... Może dlatego nie możesz jej sprzedać ;D

miras - Czw 27 Mar, 2014

Z ceną nie zejdę do poziomu "igiełek i perełek" z Aledrogo.
miras - Pią 16 Maj, 2014

Sory za post pod postem.
Temat do zamknięcia Accordeon zmienił właściciela.