Playstation 3 320GB slim (na gwarancji do 08.06.2014r.) +
- 2x pad
- 2x move (kontroler)
- eye cam
- Logitech driving force GT kierownica (używana może 3-4 razy)
- move sharp shooter (karabin)
- kontroler nawigacyjny
- zestaw Singstar (2x mikrofon bezprzewodowy)
Gry: The Fight, Killzone 3, GT5, Singstar 2 płyty, Sports Champion
Stan wszystkiego IDEALNY (kierownica w sumie nowa) - komplet bardzo mało używany
W rozliczeniu mogę przyjąć smartfon SONY z NFC (tylko z T-Mobile, najlepiej nowy)
cena 1350zł kontakt PWsiema - Czw 10 Kwi, 2014 W sumie aktualnie PS zajmuje się u mnie tylko odtwarzaniem Świnki Peppy ale może bym wziął dla dzieciaków kontrolery move z kamerą i mikrofony! anjas - Czw 10 Kwi, 2014
siema napisał/a:
może bym wziął dla dzieciaków kontrolery move z kamerą
ile dajesz?
mam dwa i chyba ze dwa razy ich użyłem.
Chwilę też je targał PiTT ale oddał w lepszym stanie niż wziął siema - Czw 10 Kwi, 2014 Licytujcie się!
Oferty mogą być tutaj w wątku albo na PW- aktualnie przegrywającego oferenta będę informował na bieżąco o kwocie za którą jego konkurent gotów jest rozstać się z zestawem. Kwota postąpienia w dół 50 zł. Licytację kończymy o północy, bądź w momencie gdy zaczną spływać pierwsze oferty dopłaty z Waszej strony! anjas - Czw 10 Kwi, 2014 Milion!Shymek - Czw 10 Kwi, 2014 Ja sprzedaję tylko cały komplet jak na zdjęciu / w opisie.
Proszę Admina Penetratora o wydzielenie swojej dyskusji do oddzielnego wątku Jakarti - Czw 10 Kwi, 2014 dobra nie płacz
tutaj i tak nikt nie kupi
wrzuc to na allegro
z Bonczkiem sprzedawalismy dwa takie same tablety i jakos sie udalo. konkurencji sie boisz? anjas - Czw 10 Kwi, 2014 a ja w sumie nie sprzedaje, ogłaszać mi się nie chce... ale jak by ktoś chciał kupić to się dogadamy
Myślałem, że przynajmniej córka będzie miała zabawę ale wcale jej to nie kręci, więc po wuj mi te pałki siema - Czw 10 Kwi, 2014
Shymek napisał/a:
Ja sprzedaję tylko cały komplet jak na zdjęciu / w opisie.
Anjas... czy z uwagi na powyższe rozważasz jeszcze obniżenie swojej oferty? anjas - Czw 10 Kwi, 2014
siema napisał/a:
Anjas... czy z uwagi na powyższe rozważasz jeszcze obniżenie swojej oferty?
zostanę przy milionie (na nowe!, a co!)siema - Czw 10 Kwi, 2014 Czy używał ich chociaż Lee Noble?Shymek - Czw 10 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
dobra nie płacz
tutaj i tak nikt nie kupi
wrzuc to na allegro
z Bonczkiem sprzedawalismy dwa takie same tablety i jakos sie udalo. konkurencji sie boisz?
Ja nawet nie mam ciśnienia na sprzedaż najwyżej dalej sobie będzie leżało i się kurzyło.
A to ze nikt tu nie kupi to wiem - to normalne że tu dawno wszyscy mają PS4 więc na uj im takie stare goowno jakie ja mam na sprzedaż? Jakarti - Czw 10 Kwi, 2014 wszystko jasne
powodzenia w sprzedazy M - Czw 10 Kwi, 2014 Wystawiasz pełną fakturę vat?
http://allegro.pl/konsola...4099745455.html
Bo ten pan tutaj wystawia
Jakarti - Czw 10 Kwi, 2014