karoluPL - Nie 13 Kwi, 2014 Temat postu: wątek szpiegowski dot. clio szrotz dobrego serca chciałem udostępnić, bo z moich własnych oglądań na podnośniku i wrażeń z jazdy wydawał się spoko, jednakoż eksperci stwierdzili co innego.
wałek, tak więc nic nie polecam, nie udostępniam, bo kupa.
tymbardziej słaba sprawa, ze sam się czaiłem na to auto, a nie wiedziałem, ze to aż taki frędzel, jednakoż sprawa wyjaśniona, ogłoszenie stąd cofam, bo szkoda dawać dalej z takim bagnem.Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014 Karol, piszesz ze fura nie dzwoniona, a auto na zagranicznych blachach.
pewny jestes ze byl caly?GeKo - Pon 14 Kwi, 2014 Jakarti, czytaj uważnie
karoluPL napisał/a:
Nie składany z przystanku, żadne ćwiartki niewstawiane.
Co nie znaczy że nie ma malowanych błotników, masek itp.karoluPL - Pon 14 Kwi, 2014 Któreś elementy miało malowane ponownie, ale nie jest spawanie , składane z paru innych i lepione w szopie. Z reszta można dzwonić i się pytać jak ktoś chce
A co do obcych blach to j/w, sytuacja wyszla jaka wyszła, wiec trzeba sprzedać.
Autko fajne, ja chętnie bym takie przygarnął na daily tylko stołki bym recaro wsadził, ale nie mam piniondza aktualnie + już jedno francuskie padło stoi w garażu Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014
GeKo napisał/a:
Co nie znaczy że nie ma malowanych błotników, masek itp.
ja to wiem ale jakos mnie to zawsze kluje w oczy gdy brakuje takich informacji.Bart - Pon 14 Kwi, 2014
karoluPL napisał/a:
A co do obcych blach to j/w, sytuacja wyszla jaka wyszła, wiec trzeba sprzedać.
Dziwnym trafem po wpisaniu numeru telefonu kolegi w googla pojawiają się inne samochody do sprzedania.Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014
jest jeszcze ds3 do kupienia Anonymous - Pon 14 Kwi, 2014 no właśnie np. taki ds3 http://otomoto.pl/citroen...-C32866353.html
Sam wiem z własnego doświadczenia ze z Francji niewiele aut całych przyjeżdżaM - Pon 14 Kwi, 2014
CSI HH.ORGkaroluPL - Pon 14 Kwi, 2014 Fakt, jest ds3. I świeże mini jeszcze miał
Co nie zmienia faktu że Clio miał mieć dla siebie, a każdy kto chce więcej informacji może przecież dzwonić Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014 no okej ale z "zaufanego kolegi z ławki" mamy handlarza
nie mowie ze kazdy handlarz to ciul ale na czymś trzeba zarabiać Shymek - Pon 14 Kwi, 2014 Sorry ale to auto:
akurat jest po sporym dzwonie.... wiec taki z niego zaufany kolega jak ze szczerbatego znawca gryzienia
deska jest z nazwyklejszego clio: sporty miały deskę tzw. flush (czyli jednolitą po stronie pasażera )
brakuje lewej obudowy przeciwmgielnego
Obudowa po stronie pasażera tak samo na handel zrobiona - założony najtańszy nielakierowany zamiennik...Bonczek - Pon 14 Kwi, 2014
Jakarti napisał/a:
GeKo napisał/a:
Co nie znaczy że nie ma malowanych błotników, masek itp.
ja to wiem ale jakos mnie to zawsze kluje w oczy gdy brakuje takich informacji.
A jak sprzedawałes Punto to zawarłeś w ogłoszeniu to co napisałeś u Drone'a w temacie? karoluPL - Pon 14 Kwi, 2014 Shymek, szczerze? To tego i ja nie wiedziałem, bo na podnośniku u siebie w firmie oglądałem go od spodu i nim jechałem, plus wierzyłem mu ze nie rzezbiony. TrudnoJakarti - Pon 14 Kwi, 2014
Bonczek napisał/a:
A jak sprzedawałes Punto to zawarłeś w ogłoszeniu to co napisałeś u Drone'a w temacie?
ja kupilem cale auto i nigdy mechanior mi nic nie powiedzial ze bylo rozwalone. to byly wszystko moje przyppuszczenia bo sie psulo na potęge
edit: oczywiście sam też go nie zwypadkowałem nigdy
edit2: nigdy punto nie sprawdzałem miernikiem lakieru. w sumie szkoda