zdjecia takie se, bo robilem telefonem a nie rx-100. Zresztą na szóstym zdjeciu mozna zobaczyć mnie, teścia i telefon
Aha, dla HH moze byc duży rabat. W sumie chodzi o to, żeby sprzedac a samochod nie jest zly.pcs - Pon 28 Kwi, 2014 Mialem taki fur z tego roku i w takiej wersji, tyle ze zielony i super milo go wspominam. Dal nawet rade 4 dorosle osoby do wloch dowiesc i spowrotem. Chyba najlepszy wytwor fiata ostatniego 25lecia.anjas - Pon 28 Kwi, 2014
pcs napisał/a:
Mialem taki fur z tego roku i w takiej wersji, tyle ze zielony i super milo go wspominam. Dal nawet rade 4 dorosle osoby do wloch dowiesc i spowrotem. Chyba najlepszy wytwor fiata ostatniego 25lecia.
Dzięki PCS. zgodnie z umową odpalam 5 dych. Umówimy się na priv. Bart - Pon 28 Kwi, 2014 Dodajmy jeszcze, że pod maską siedzi wyjątkowo prosty i trwały silnik z rodziny FIRE, części zamienne kosztują grosze, a samochód naprawi każdy majsterkowicz.
ps. 3 dychy wystarczą anjas - Pon 28 Kwi, 2014
Bart napisał/a:
ps. 3 dychy wystarczą
Dzięki. Dodaj jeszcze coś o przestronnym wnętrzu i dobijemy do 50!
Edit, zmieniłem linka, bo wcześniej wrzucałem z telefonu i linkowało do mobilnej wersji. Dopiero teraz można zobaczyć auto w pełnej krasie!!! Walle - Pon 28 Kwi, 2014 czarne tablice, w tytule dałbym YOUNGTIMER Święty - Pon 28 Kwi, 2014 Jakbym kupował Punto to tylko od anjasa Zresztą jest to jedyna słuszna wersja 1.1 Fire w kolorze niebieskim, czego tu chcieć więcej No i nowy akumulator w cenie Walle - Pon 28 Kwi, 2014 A, wpadnij do mnie na polerkę, wystawisz tysiaka drożej anjas - Pon 28 Kwi, 2014 Walle, on nawet nie był umyty przed zdjęciami.
Namówiłem teścia na zmianę, trzeba było szybko robić zdjęcia i wystawiać, żeby się nie rozmyślił.Walle - Pon 28 Kwi, 2014 pytanie co teraz?Bonczek - Pon 28 Kwi, 2014 Teściu już wybrał? Wie jakie chce felgi i w jakim kolorze?Walle - Wto 29 Kwi, 2014 duster?anjas - Wto 29 Kwi, 2014 za bardzo premiumwas79 - Wto 29 Kwi, 2014 Przekonaj żeby nie sprzedawał, gleba i koło zrobi robote!1Walle - Wto 29 Kwi, 2014 gleba, koło, czarne tablice, środek w skórze, blink blik ... Ehhh... Rozmażyłem się....