Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [w] garaż na Ursynowie
anjas - Śro 28 Maj, 2014 Temat postu: [w] garaż na UrsynowieZnajomy ma do wynajęcie garaż na Ursynowie. Osobny, pod blokiem, 23m2 (więc jak twierdzi spory).
Ul. Małej Łąki 6.
Cena do dogadania ale pewnie koło 300 zeta by chciał.
W razie czego jestem skrzynką kontaktową w tej sprawie Kamill - Śro 28 Maj, 2014 Spory, ja mam 17m i mieszcze tourana/civika/bmw, 2 rowery, biurko, regał i ze dwa słupy z opon.Kenet - Śro 28 Maj, 2014 Zapewne bez kanału?
W ciemno daję 200.Święty - Śro 28 Maj, 2014
Kamill napisał/a:
Spory, ja mam 17m i mieszcze tourana/civika/bmw, 2 rowery, biurko, regał i ze dwa słupy z opon.
ja mam 16 i wchodzi tam dodatkowo motor, wózek i parę innych gratów
więc śmiem twierdzić że 23m to sporo KarQ - Śro 28 Maj, 2014 Ja poszukuje niezleznego garazu na prywatnej posesji na cele magazynowe, tylko w okolicach bemowo, stare babice, ozarow. Jesli ktos cos to prosba o info.roj - Śro 28 Maj, 2014 idealna opcja dla studenta, kawalerki takie drogie.. tylko toitoi w pobliżu by się przydał Kamill - Śro 28 Maj, 2014
roj napisał/a:
idealna opcja dla studenta, kawalerki takie drogie.. tylko toitoi w pobliżu by się przydał
Jest altana śmietnikowa, toi toi nie potrzebny.
Jakarti - Śro 28 Maj, 2014 moj dziadek tez ma miejsce garazowe
ul ken 96
cena do dogadania wole oddac za pol darmo niz zeby stalo puste
jak ktos cos to pw.Rasputin - Czw 29 Maj, 2014 ile metrów? Dobra poszło pw Qukie - Pią 30 Maj, 2014 dwa lata mieszkałem w kawalerce 23m2 więc potwierdzam, że wystarczy dla jednej osoby rasta - Pią 30 Maj, 2014 Ja ma miejsce parkingowa na Racławickiej do wynajęcia.Jakarti - Pią 30 Maj, 2014 w niedziele podam m2 i zdjecia
zainteresowanie przeroslo moje oczekiwania
raspu był pierwszy
kto da wiecej? PiTT - Pią 30 Maj, 2014 na fejsie widzialem reklame strony z ogloszeniami miejsc postojowych, fajna sprawa i zapewnie sporo chetnych na KENie by sie znalazloJakarti - Pon 02 Cze, 2014 zdjęcie:
dł. 450 cm
szer. 225 cm
kasa: 200zł.PiTT - Pon 02 Cze, 2014 Kubson, zrob ogloszenie i naklej na klatce i w windzie, duza szansa ze wlasnie ktos z mieszkancow tej klatki by byl zainteresowany