Bad-i - Nie 15 Cze, 2014 Temat postu: GolfJ.w.GeKo - Nie 15 Cze, 2014 Mam kumpla co kiedyś grał.
BTW polecam stronę pola golfowego w Afganistanie, dobra beka jest.
Aby rozminowac obszar wpuścili stado owiec.karoluPL - Nie 15 Cze, 2014 w golfie jest najważniejsze, zeby nie był za ciasny ściągacz i przez głowe luźno przechodził. Niemy - Nie 15 Cze, 2014 jak golf, to tylko GTI!rasta - Nie 15 Cze, 2014 Ja ma kumpla co regularnie gra nawet jakieś sukcesy odnosi, jakby co mogę podać namiar, powołasz się na mnie i pomoże.Bad-i - Nie 15 Cze, 2014 Bardziej mi chodzilo o informacje czy ktos z forum gra zeby pograc wiecej w czasie letnim PieQt - Nie 15 Cze, 2014 O Panie, chyba nie to forum Janusz - Pon 16 Cze, 2014 ja kiedyś miałem golfa, kupiłem za 300 zł i jeździłem całe lato. Nadam się ??was79 - Pon 16 Cze, 2014 Za tyle to Badi kolę kupuje na polu golfowym Bad-i - Pon 16 Cze, 2014
PieQt napisał/a:
O Panie, chyba nie to forum
Od chwili kiedy Anjas kupil Fabie a PiTT jezdzi kombi to juz wlasciwe forum
Wiecej tu tatusiow i rolkarzy niz rajdowcowJanusz - Pon 16 Cze, 2014 ja upalałem swojego golfa Siadly - Pon 16 Cze, 2014 Ja też odnosiłem sukcesy w golfie, ale i tak uważam, że na tylnej kanapie za mało miejsca anjas - Pon 16 Cze, 2014
Bad-i napisał/a:
Od chwili kiedy Anjas kupil Fabie
wypraszam sobie, mam też subaru i almerę GTI!!!pcs - Pon 16 Cze, 2014 chyba trzeba dorosnac do tego sportu, ja bylem dobre pare lat temu ze 3 razy w warszawie i hiszpanii na ja jakichs zabawowych treningach i nic nie kumalem ani mi sie nie podobalo za bardzo. 2 tygodnie temu bylem w Rosji i bylo super, moze dlatego, ze Golf & Country Club w Rostovie to jedyne mile miejsce w tej okolicy a moze sie zrobilem stary a moze byla piekna pogoda.
Mysle, zeby zaczac sie uczyc na powaznie, ale mam wrazenie, ze w Polsce to jak w Rosji trzeba miec kupe hajsu. W Hiszpani bym na pewno zaczal bo tam to sport dla ludu, sa panstwowe pola golfowe, na ktorych np. emeryci graja gratis a np. driving range kosztuje 3 euro za 100 pilek i siedzisz ile chcesz. A gdzie grasz?Kamill - Pon 16 Cze, 2014 Czy wózki golfowe są RWD ?