ICE - In Car Entertainment - undelete
106 - Pon 16 Cze, 2014 Temat postu: undelete ktos moze polecic jakis sprawdzony program do odzyskiwania danych z uszkodzonej
karty pamieci?
Sibu - Pon 16 Cze, 2014
GetDataBack (for NTFS lub for FAT32, w zależności od formatu) lub Ontrack EasyRecovery. Tylko tymi programami udało mi się odzyskać dane po awarii struktury dysku twardego.
Z kartą pamięci aparatu uszkodzoną mechanicznie, żaden nie dał rady.
zajcev_28 - Pon 16 Cze, 2014
ostatnio odzyskiwałem dane z dysku, gdzie wyjątkowo żaden z podanych wyżej programów nie dał sobie rady.. odpaliłem więc wersje demo StrongeRecovery i co ciekawe bardzo ładnie odnalazł mi te pliki które chciałem odzyskać, których nie widziały w ogóle poprzednie programy.. minus taki, że licencja dość droga.. a w demo nie odzyskamy nic..
CZUCZU - Pon 16 Cze, 2014
Potwierdzam słowa kolegi wyżej. Strongerecovery dał radę w beznadziejnej sytuacji ale firma płaciła znajomego. Zapomnieli robić backupy
106 - Pon 16 Cze, 2014
dzieki za pomoc.
pierwsze lepsze z googla nie pomogly. zasysam wlasnie ten strongrecovery... sprawdze.
jak cos to jestem umowiony do firmy www.odzyskiwanie-danych.com.pl diagnozuja za
darmo. interesuja mnie konkretne pliki z tej karty pamieci wiec jak cos to tylko za takie
bede placil.
sprawa dotyczy karty pamieci sd zgniecionej zabkami przez psa
temat moze nie jest do konca beznadziejny bo juz po "incydencie" zgralem z niej 11GB
filmow z aparatu, ale zdjecia z niej wcielo
CZUCZU - Pon 16 Cze, 2014
Mi się zawsze fotki udawało odzyskac tylko czasem konkretna ich ilość była
|
|
|