Techniczne - Bilstein z Zerkopolu, innego zakładu czy z Niemiec??
CZUCZU - Sob 28 Cze, 2014 Temat postu: Bilstein z Zerkopolu, innego zakładu czy z Niemiec??Siedzi tu sporo osób więc i grono zainteresowanych duże.
Kupując Bila w Zerkopolu mamy serwis, ustawienie i jak się domówi gwint.
Są inne źródła w naszym kraju i ok.
Ale kolega kupił zestaw w niemczech, spsuł tył i nie da się tego u nas niby serwisować. Ktoś ma jakieś info że niemiecki bil różni się od naszego?olek - Nie 29 Cze, 2014 ktory bilstein, do jakiego auta...CZUCZU - Pon 30 Cze, 2014 Dowolny, uśrednijmy to. Chodzi o różne marki po prostu znajomi twierdzą że jak bierzesz bila tańszego w Niemczech to niestety zapomnij o serwisie w ZerkopoluKamill - Pon 30 Cze, 2014
CZUCZU napisał/a:
Dowolny, uśrednijmy to. Chodzi o różne marki po prostu znajomi twierdzą że jak bierzesz bila tańszego w Niemczech to niestety zapomnij o serwisie w Zerkopolu
Ja miałem takiego bila o ile się nie mylę i spokojnie mi go rozebrali i utwardzili.CZUCZU - Pon 30 Cze, 2014 Tak właśnie czułem że to ściema. Dzięki kolegoVlodarsky - Pon 30 Cze, 2014 Podobno Zerkopol się dzisiaj spalił. Prawdasz to ?Kenet - Pon 30 Cze, 2014 Prawdasz siema - Pon 30 Cze, 2014
CZUCZU napisał/a:
znajomi twierdzą że jak bierzesz bila tańszego w Niemczech to niestety zapomnij o serwisie w Zerkopolu
Kamill napisał/a:
Ja miałem takiego bila o ile się nie mylę i spokojnie mi go rozebrali i utwardzili.
CZUCZU napisał/a:
Tak właśnie czułem że to ściema. Dzięki kolego
Vlodarsky napisał/a:
Podobno Zerkopol się dzisiaj spalił. Prawdasz to ?
Przypadek?! Nie sądzę!!!Kenet - Pon 30 Cze, 2014 Nie sądzę i ja!!!roj - Pon 30 Cze, 2014
siema napisał/a:
CZUCZU napisał/a:
znajomi twierdzą że jak bierzesz bila tańszego w Niemczech to niestety zapomnij o serwisie w Zerkopolu
Kamill napisał/a:
Ja miałem takiego bila o ile się nie mylę i spokojnie mi go rozebrali i utwardzili.
CZUCZU napisał/a:
Tak właśnie czułem że to ściema. Dzięki kolego
Vlodarsky napisał/a:
Podobno Zerkopol się dzisiaj spalił. Prawdasz to ?
Przypadek?! Nie sądzę!!!
CZUCZU - Pon 30 Cze, 2014 Jeżeli to prawda to niedobrze bo mam komplet w clio i chciałem wysłać teraz tyły na zmiękczenie.CHRZANEK - Wto 01 Lip, 2014 Czuczu - znasz Pawła Jakusa, on od dłuższego czasu nie robi serwisu w Zerkopolu (z powodów ekonomicznych), tylko u Artura z Warszawy - który zresztą kiedyś w Zerkopolu pracował.
Paweł ma kontakt. Jest zadowolony z jakości i cen.CZUCZU - Wto 01 Lip, 2014 Chrzanek ale bil nowy z zerkopolu i regulacja po 200km za free wywalczyłem.. nic pomęcze pawłamisiek - Wto 01 Lip, 2014
CHRZANEK napisał/a:
Czuczu - znasz Pawła Jakusa, on od dłuższego czasu nie robi serwisu w Zerkopolu (z powodów ekonomicznych), tylko u Artura z Warszawy - który zresztą kiedyś w Zerkopolu pracował.
Paweł ma kontakt. Jest zadowolony z jakości i cen.
Od wczoraj zarówno Zerkopol jak i Artur nie maja dostępu do części ze względu na wspomniany pożar...CZUCZU - Wto 01 Lip, 2014 Heh, w takim razie oddam jak się naprawią do zmiękczenia