anjas - Wto 29 Lip, 2014 Temat postu: Mocne TDI vs Clio Sport 201Dziś jadąc do pracy wyczaiłem wyglądające na szybkie Clio Sport, wersja chyba 201, w matowym lakierze. Ponieważ miałem słaby poranek postanowiłem gościa sponiewierać.
Zatrzymaliśmy się obok siebie, spojrzenie:
ale klient z clio kompletnie mnie zignorował, zerknął tylko kontem oka ale nawet nie zawiesił wzroku na sekundę. Jakiś lolo w ciemnych okularkach, jak pilot z Top-Gun. Szkoda, że foty nie zrobiłem.
Myślę, że moja dość niepozorna fura mogła uśpić jego czujność. Ale przyszło mu drogo za to zapłacić
Ponieważ gość zignorował moje wyzywające spojrzenie zrobiłem przegazówkę ale to też nie zwróciło szczególnej uwagi kolesia. No nic, samochody ruszyły, więc ja opór, gość opór ale niestety, po chwili pozostało mu tylko powąchać delikatny zapach przepalonego oleju napędowego.
Kill zaliczony.
Aha, na kolejnych światłach gość nawet nie zerknął, manipulował przy radiu
Aha, mam jakiś filmik, niestety nie widać miny gościa:
Jakarti - Wto 29 Lip, 2014 widziałem Twój bolid ale gadałem przez telefon (głośnomowiacy - się wie, się ma) i nie spostrzegłem Twgo lica za co się kajam i proszę o baty Kamill - Wto 29 Lip, 2014 Znam typa, ostatnio przyczółkową zrobił to samo. Też miał szyby pootwierane - musi iść mocna dieta białkowa Jakarti - Wto 29 Lip, 2014 Kamill,
zawsze otwarte. nie lubie klimy i po prostu jej nie uzywam chyba, ze jest ponad 30 stopni i mam jakas dluzsza podroz. nie stać mnie na wieksze zuzycie beny gdy klima właczona w strone konstancina mogę jechac szybciej niz wolno za to w drodze powrotnej zawsze zwalniam o tyle co nadrobilem wczesniej
koorwa, wszyscy wszystko widzo! michool_vt - Wto 29 Lip, 2014 lala obczaja tego z topgun
PiTT - Wto 29 Lip, 2014 klima sprawna, ale nie nabita... tak w ogloszeniu bylo Vlodarsky - Wto 29 Lip, 2014 Jakarti - Wto 29 Lip, 2014 nieznane są wyroki boskie roj - Wto 29 Lip, 2014 Mnie minął na żelaznej w piątek ok 16:45, potwierdzam brak kontaktu z podejrzanymJakarti - Wto 29 Lip, 2014 tak wczesnie wyszedlem!?
ja yebe.
kiedyś łatwiej było rozpoznać fury klubowiczów. byl vts i kilka innych. teraz nie wiadomo czego szukać ale generalnie widzę, że nic nie widzę was79 - Wto 29 Lip, 2014 przyznaj się lepiej, że z plebsem się nie zadajeszJakarti - Wto 29 Lip, 2014
Cytat:
przyznaj się lepiej, że z plebsem się nie zadajesz
przecież gadam z Tobą PiTT - Wto 29 Lip, 2014
roj napisał/a:
Mnie minął na żelaznej w piątek ok 16:45, potwierdzam brak kontaktu z podejrzanym
a Ciebie to widziałem jak byłem 2 tyg. temu w Wawie, też nie spojrzałeś na paska was79 - Wto 29 Lip, 2014
Jakarti napisał/a:
Cytat:
przyznaj się lepiej, że z plebsem się nie zadajesz
przecież gadam z Tobą
udzielać audiencji, a rozmawiać to dwie różne sprawy Jakarti - Wto 29 Lip, 2014 amen