ICE - In Car Entertainment - Kto ma w domu/pracy mocnego kompa stacjonarnego?
rasta - Pon 18 Sie, 2014 Temat postu: Kto ma w domu/pracy mocnego kompa stacjonarnego? Yo,
dość nietypowa sprawa i pilna!
Mam 4 procesory Intela 2 szt. i7-4790k oraz 2 szt. Pentium G3258 (ten sam socket: FCLGA1150). Potrzebuję sprawdzić numery seryjne tych procesorów. Czyli na 5 min. trzeba go zainstalować i odpalić np. CPU info. Problem taki, że nie mam sprzętu, w domu tylko laptopy. Ktoś pomoże? Podjadę, nie zajmę dużo czasu, nic nie popsuję Odwdzięczę się flaszką
Szukam też kogoś kto ma kompa/płytę, która obsłuży AMD FX 8320.
NBL - Pon 18 Sie, 2014
mam taki socket tyle że masz daleko
chyba że wyślesz pocztą ale wątpie abyś był chętny
M - Pon 18 Sie, 2014
NBL - Pon 18 Sie, 2014
chciałem pomóc
rasta - Pon 18 Sie, 2014
Wysyłka pocztą nie wchodzi w grę, to dowód w sprawie o kradzież.
Qarwa, tak się chwalą na forumie jakie to nie ultra szybkie sprzęty mają... Wiadomo, że nikt nie chce za często procka demontować no ale może ktoś się jednak znajdzie w Wawie, he?
M - Pon 18 Sie, 2014
Raściak nie wiem czy Ci się to kalkuluje ale dogadaj się z pierwszym lepszym punktem / serwisem pc na sprawdzenie "czy procki są sprawne" i spiszesz sobie przy okazji id'ki zamiast się prosić.
Ja mam starego amd na plycie z 2009 roku i niewiele moge pomóc.
Kamill - Pon 18 Sie, 2014
Też pomyślałem żeby się przejść do serwisu, na giełde elektroniczną i popytać czy ktoś nie sprawdzi za pare groszy, masz rzut beretem do podziemi kolo gusu.
NBL - Pon 18 Sie, 2014
rasta, jak chcesz, ja bym Ci to za free sprawdził, dla mnie to sekunda roboty i miałbyś screena czy foto od razu.
Ale jak piszą panowie wyżej, w punkcie serwisowym Ci to zrobią , ale lepiej ich przypilnuj...
106 - Pon 18 Sie, 2014
to moze wyslij rascie swoj komputer sprawdzi raz dwa i odesle
NBL - Pon 18 Sie, 2014
zawsze to jakieś wyjście
M - Pon 18 Sie, 2014
106 napisał/a: | to moze wyslij rascie swoj komputer sprawdzi raz dwa i odesle |
rasta - Pon 18 Sie, 2014
O giełdzie elektronicznej od razu pomyślałem ale wolę to zrobić w ostateczności.
kamil - Wto 19 Sie, 2014
a powinieneś w pierwszej kolejności
|
|
|