Vlodarsky - Nie 12 Paź, 2014 Temat postu: [F] Służby Specjalne
Dawno nie byłem w kinie, a już szczególnie omijałem polskie produkcje. Dzisiaj po wpływem impulsu poszliśmy na to.
Dawno nie oglądałem tak dobrego polskiego kina... chętnie zobaczę to jeszcze raz na dvd.PiTT - Nie 12 Paź, 2014 dobrze slyszec
podobno Bogowie z Kotem tez jest rewelacyjny
moze w koncu cos sie zmienilo i przestana krecic te kurewskie komedie romantyczne
do tej pory uwazam ze najlepszym polskim filmem jest Symetria, czekam na nastepce Vlodarsky - Nie 12 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
Symetria, czekam na nastepce
Drogówka i Dom Zły też były grubePiTT - Nie 12 Paź, 2014 jeszcze Dlug byl niezly
ale zaden z nich nie zrobil na mnie takiego wrazenia jak Symetria... i przestroga zeby nie wyrzycac biletow z kina Anonymous - Nie 12 Paź, 2014 Dzisiaj wracając z wawy słuchalismy wywiadu z Vegą i postanowilismy ze sie w srode wybierzemywas79 - Pon 13 Paź, 2014
Cytat:
podobno Bogowie z Kotem tez jest rewelacyjny
Byłem w piątek. Bardzo mi się podobał, zdecydowanie jeden z lepszych filmów PL. Dobrze, że nie kręcił go jakiś pierdziel, bo się okazuje, że nawet legendę da się przedstawić bez upierdliwego patosu.zefir - Pon 13 Paź, 2014 My tez byliśmy, bardzo dobre kino, polska ma dobra jesień filmowo. Miasto44 tez zajebista produkcja. W tym tygodniu chce jeszcze Bogowie obskoczyc.PiTT - Pon 13 Paź, 2014 a ja slyszalem ze miasto44 to zenada... szczegolnie momenty matrixowezefir - Pon 13 Paź, 2014 Te monenty to raptem 2 min filmu, a kazdy ma z tym mega problem jak słyszę. Mnie to bawiło. Sam film bardzo fajnie zrealizowany i naprawdę mocny przekaz.zajcev_28 - Pon 13 Paź, 2014 Oglądałem Służby i potwierdzam, dobre kino. Zajebista gra ChabioraVlodarsky - Pon 13 Paź, 2014 PiTT, mimo wszystko to chyba dobry sposób żeby tematyką zainteresować dzieciaki, które np pod piosenką Grechuty piszą "tekst Bednarka, ale tu lepsze wykonanie"Chloru - Pon 13 Paź, 2014 PiTT, ja oglądałem. Żenadą bym tego nie nazwał ale wiele momentów mocno kiczowatych i psujących klimat filmu. Jak dla mnie to jest tego więcej niż 2 minuty i zdecydowanie przeszkadzało to w odbiorze. Powiedziałbym, że jakieś 4,5/10.PiTT - Pon 13 Paź, 2014 obejrze w takim razie przy najblizszej okazjiPGmaster - Pon 13 Paź, 2014 Ta korpogadka tej blondyny mnie ostro wqrzala...
Miasto tez spoko oprocz tych dwoch momentow.Greg - Pon 13 Paź, 2014 A widzieliście Układ zamknięty?