HH.ORG na Torze - 10 wolnych miejsc TRACKDAY.ORG.PL - 25 PAŹDZIERNIKA(SOBOTA)
kaja - Pon 13 Paź, 2014 Temat postu: 10 wolnych miejsc TRACKDAY.ORG.PL - 25 PAŹDZIERNIKA(SOBOTA)
TRACKDAY.ORG.PL - 25 PAŹDZIERNIKA (SOBOTA) w Moto Park Ułęż
5h jazdy, 5 km trasa, tylko 30 aut max!
Start o godzinie 10:00
Koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł ( zgłoszenie do piątku 17 października), jeżeli zostaną jeszcze wolne miejsca - płatność w drugim terminie 300 zł (od 18 do 25 października)
LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE, nr konta w mailu zwrotnym)
WYMAGANE ZGŁOSZENIE MAILOWE!!!
zapisy : info@kajawidawska.com
W tytule maila proszę o podanie imienia, nazwiska oraz informacji którego terminu dotyczy zgłoszenie !!!
Ze względów bezpieczeństwa - obowiązek jazdy w kaskach!!! (mogą byc motocyklowe, bez homologacji itp)
Zdjęcia z poprzednich treningów, czasy i więcej informacji nawww.facebook.com/trackdayorgpl i www.trackday.org.pl
* przejazdy na czas odbędą się tylko, jeżeli będzie suchoEkonomista - Pią 17 Paź, 2014 Ktoś się wybiera? Ja tak i licze na słońce Kamill - Pią 17 Paź, 2014 Będę cywilnie popatrzeć i pogadać.Ekonomista - Pią 17 Paź, 2014 Kamill, to już koniec sezonu?Kamill - Pią 17 Paź, 2014 U mnie tak, nie mam czasu na razie jeździć, a jeszcze muszę naprawić to i owo, więc akurat wyrobił bym się na środek zimy Więc odpuściłem i na spokojnie na wiosnę wyjadę już porobiony.ŁukaszS3 - Nie 19 Paź, 2014 Są jeszcze wolne miejsca?Kamill - Nie 19 Paź, 2014 No nie wiemEkonomista - Nie 19 Paź, 2014 ŁukaszS3, znajomy ma na sprzedanie miejsce, bo nie może jechać. Czy jesteś zainteresowany?alphaOne - Wto 21 Paź, 2014 ja sie wybieramEkonomista - Śro 22 Paź, 2014 alphaOne, a jakim samochodem będziesz?? kupiłeś już coś?Kamill - Śro 22 Paź, 2014 Jeszcze kilka osób kupi i będzie spora dominacja pewnej marki na Ułężu Kenet - Śro 22 Paź, 2014 BMW Ułęż CUP 2015? Kamill - Śro 22 Paź, 2014 Dobra, ale STF-a nie bierzemy alphaOne - Śro 22 Paź, 2014 Tak coś już mam - jedynej słusznej marki ale na razie to dopiero pierwszy rozgrzewkowy Event na full serii;)Ekonomista - Czw 23 Paź, 2014 OKAZJA
znajomy odda wjazd na trackday za 150zł!! Nad czym się tu zastanawiać, brać!!!!
S P R Z E D A N E