Anonymous - Pią 23 Gru, 2005 Temat postu: Wesołych Świąt =)wiec jak w tytule Wesołych, cieplych świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego najlepszego i najszybszego dla calego Hot Hatch od Kasika Maciek - Pią 23 Gru, 2005 To i ja się przyłącze do życzeń Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim Życzę M - Pią 23 Gru, 2005 Temat postu: Re: Wesołych Świąt =)
Kasik napisał/a:
wiec jak w tytule Wesołych, cieplych świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego najlepszego i najszybszego dla calego Hot Hatch od Kasika
Ty sie nie podlizuj tylko napisz dlaczego sie nie zjawilas Maciek - Pią 23 Gru, 2005 Wymiękła Anonymous - Pią 23 Gru, 2005 oj odrazu podlizuje..
a bo po raz mam zapalenie ucha
a po dwa dla nie wpelni zmotoryzowanych to wyprawa jak na drugi koniec świata oby do 6.01 i miejmy nadzieje ze wszystko sie zmieni Maciek - Pią 23 Gru, 2005 Kasik nie kręć bo była propozycja podwózki Anonymous - Pią 23 Gru, 2005 wiem jestem okropna saxorulez - Pią 23 Gru, 2005 Wesolych świąt życze wszystkim i oby świety was odwiedził i zostawił sporo Koni Mechanicznych w prezencie Anonymous - Sob 24 Gru, 2005 Podłączam się do życzeń i niech wam Święty Mikołaj zostawi co tam chcecie :mikolaj:PiTT - Sob 24 Gru, 2005 Ta także życzę Wam wszystkim Wesołych i Spokojnych Świąt
:682:Anonymous - Sob 24 Gru, 2005 Hej hej
Ja ostatnio bardzo mało się udzielałem... Strasznie zaganiany byłem przed Świętami... Więc korzystając z tej pięknej okazji obiecuję poprawę i składam Wam wszystkim najlepsze życzenia świąteczne. Dużo uśmiechu (z różnych powodów), radości, zdrowia, realizacji wszelkich planów (tych motoryzacyjnych i nie tylko). Wszystkiego wszystkiego najlepszego - tak podwójnie na Święta M - Sob 24 Gru, 2005 Ja zycze wszystkim dobrej jakosci paliw, rownych asfaltow, malo kapelusznikow na drodze, dobrych osiagow.
I wszystkiego dobrego ogolnie PiTT - Śro 28 Gru, 2005 Wielkie dzięki za klubową kartkę Świąteczną
właśnie dotarłasaxorulez - Śro 28 Gru, 2005 uff.. nareszcie... bo wysłałem je przed świętami tydzień... i zdążyły dotrzeć do USA i Niemiec zanim do Polski dotarly.. dziwne...M - Śro 28 Gru, 2005
saxorulez napisał/a:
uff.. nareszcie... bo wysłałem je przed świętami tydzień... i zdążyły dotrzeć do USA i Niemiec zanim do Polski dotarly.. dziwne...