Jakarti - Czw 05 Paź, 2006 Temat postu: PUNTO - uklad wydechowy...dobra musze cos z nim zrobic.. zostaja tylko koncowe tlumiki - wszystko inne musze wymienic - chlopaki LICZE NA WAS - jakies pomysly?
firmy, nazwiska, sposoby - wszystko zostaje jak bylo - katalizatory i reszta - oczywiscie moge wszystko zamowic w Fiacie ale moze macie inne propozycje?
GOTTI - na Ciebie tez liczesaxorulez - Pią 06 Paź, 2006 Warszawa ul. Zielona na Sadybie - czynni od 7 do 16 - maja sprzęt do gięcia rur - co jest istotne że nie będą spawac z prostych kawałków.Michał - Pią 06 Paź, 2006 a novitec ?? wiem ze on jakies całe zestawy dedykowane robił do punciakówsaxorulez - Pią 06 Paź, 2006 jaka - może zostaw jeden tłumik z tyłu.. a drugi poprostu wywal
będzie ładniej i tak samo szybko ja myśle..Jakarti - Pią 06 Paź, 2006 zrobie to lukaszku moj kochany ale w przyszlym roku - narazie chce zeby dzialalo.. Gotti - Nie 08 Paź, 2006 MG motorsport ? ponoć megafiremka
Mogę Ci coś zamówić z tego: www.ragazzon.itnox - Nie 08 Paź, 2006 dokładnie MG sam mam od nich wydech robią perfekcyjne 0 fuszerki, tamtejszy Michał bardzo się do tego przykłada. www.mgmotorsport.plJakarti - Pon 09 Paź, 2006 MG - troszku daleko.. nie maja jakiejs filii? w warszawie?
ale bede dzwonil i pogadam - dziekiGotti - Pon 09 Paź, 2006 no to eltec, w klubie seat racing słyszałem same positiv opiniek-mart - Pon 09 Paź, 2006 Gotti, masz ragazzon'a w punto?? Wiem ze sa popularne w CH w sportachGotti - Pon 09 Paź, 2006 oui, od kolektorka nawet Jakarti - Pon 09 Paź, 2006 gotti - wez opowiedz wiecej... bo ja wlasnie chce to wszystko wywalic.. powiedz koszty.. czas i takie pierdoly..
chce wymienic wszystko od kolektora do koncowego - jak to wyglada - opowiedz mi wszystko Gotti - Wto 10 Paź, 2006 W eltecu sam kolektor to jakieś 1500zł. Profi 4-2-1. Za tą cene możesz już też kupić supersprinta (vide tutaj: http://sklepmoto.pl/szuk.php?kat=105) Wydech eltec bez kata to jakieś 700zł...
MG jest trochę droższe, ale to co wyprawia Michał to mistrzostwo świata i każdy potwierdzi moje słowa. Można się też umówić, żeby tylko przyjechać i odebrać gotowy produkt Minusem afaik są kolejki i rosnące ceny
BTW: Jakkolwiek kolektor Supersprinta do hgt jest tani, o tyle cały wydech kosztuje ca. 3500zł.......
[ Dodano: Wto 10 Paź, 2006 ]
btw2. na autokąciku :053: chwalą sobie ultera :okulary2:strick - Wto 10 Paź, 2006 Ja też słyszałem pochwały jeżeli chodzi o ultera do fiata!Jakarti - Wto 10 Paź, 2006 pytanie studyjne - czy obecnosc katalizatora wplywa na halas czy tylko na czystosc spalin??