Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Kopmplt felg stalowych Ford 15" 4x108
rasta - Śro 01 Kwi, 2015 Temat postu: [S] Kopmplt felg stalowych Ford 15" 4x108Witam,
do sprzedania mam komplet oryginalnych felg Forda.
Parametry:
- wysokość 15"
- rozstaw śrub 4x108
- szerokość 6"
- osadzenie ET 49,5
Pasują na pewno do Scorpio oraz Mondeo.
Felgi są w bardzo dobrym stanie, proste, nigdy nie naprawiane, niepordzewiałe. Na felgi naciągnięte są letnie opony Bridgestone Turanza o rozmiarze 195/65/15. DOT końcówka 2009 roku (50 tydzień). Bieżnika mają spokojnie na dwa sezony.
Komplet 450 pln.
Felgi są wyważone i gotowe do zamontowania na samochód.
Mogę sprzedać oddzielnie.
Możliwy odbiór osobisty oraz montaż w Warszawie (Ochota/Okęcie).
Kontakt: 501-055-203
Nie odpowiadam na SMS'y.
Link do fotek - http://olx.pl/oferta/felg...-20150401214929kosmita - Śro 01 Kwi, 2015 Ile sekund można urwać na torze Uensz na tym zestawie ?rasta - Czw 02 Kwi, 2015 Poniżej 3 min. spokojnie zejdziesz, tylko musisz adaptery do zmiany rozstawu śrub kupić do T5 kosmita - Czw 02 Kwi, 2015 Do T5 musiałbym po dwa takie koła na każdy narożnik zapodać rasta - Czw 02 Kwi, 2015 To byś miał napęd na 8 kół, EVO by nie miało podejścia anjas - Czw 02 Kwi, 2015
rasta napisał/a:
mondeo ma 5 śrubrasta - Czw 02 Kwi, 2015 pewien jesteś, że każde? anjas - Czw 02 Kwi, 2015 Nie, ale to Ty napisałeś, że pasuje do Mondeo. A nie koniecznie.rasta - Czw 02 Kwi, 2015 Były mondeo na 4 śruby.anjas - Czw 02 Kwi, 2015 Ale są też na 5. Precyzyjnie byłoby gdybyś napisał, że pasuje do niektórych mondeo zamiat "pasuje na pewno do mondeo". Bo nie na pewno.rasta - Czw 02 Kwi, 2015 A czy ja gdzieś napisałem na pewno? Jak ktoś czyta takich felg to będzie wiedział czy pasuje do jego auta czy nie podałem pełną specyfikację rozmiar, szerokość, rozstaw śrób oraz et. To nie blog na Onecie, tylko forum gdzie siedzą świadome osoby i umieją odczytać, że zrozumieniem treść ogłoszenia, przynajmniej mam taką nadzieję. A ty masz chyba za dużo wolnego czasu w pracy anjas - Czw 02 Kwi, 2015
rasta napisał/a:
bob.dsk - Czw 02 Kwi, 2015
rasta napisał/a:
A czy ja gdzieś napisałem na pewno? Jak ktoś czyta takich felg to będzie wiedział czy pasuje do jego auta czy nie podałem pełną specyfikację rozmiar, szerokość, rozstaw śrób oraz et. To nie blog na Onecie, tylko forum gdzie siedzą świadome osoby i umieją odczytać, że zrozumieniem treść ogłoszenia, przynajmniej mam taką nadzieję. A ty masz chyba za dużo wolnego czasu w pracy
Mogłeś podać całą listę aut do których pasuje rasta - Czw 02 Kwi, 2015 Zapraszam na Wikipedięrasta - Śro 08 Kwi, 2015 Dobra, zalega mi oddam za 350 pln.