Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Wytrzymałe lekkie płyty wykonane w Carbontec 100x60 cm
rasta - Śro 01 Kwi, 2015 Temat postu: [S] Wytrzymałe lekkie płyty wykonane w Carbontec 100x60 cmYo,
jak w temacie do sprzedania 4 płyty wykonane z mieszanki kompozytów/laminatów (o szczegóły pytać Geko) o rozmiarze 100x60 cm każda. Płyty wykonane w Carbontec, są bardzo sztywne, lekkie i wytrzymałe. Były elementem płaskiej podłogi w Morsie. Płyty kosztowały mnie 1 Kpln.
Jak ktoś zainteresowany to na pewno się dogadamy co do ceny. Nie były myte do zdjecia co widać - są całe i niepopękane.
anjas - Czw 02 Kwi, 2015 a jakby tak nimi - dla poprawy bezpieczeństwa - obudować skuter?Kamill - Czw 02 Kwi, 2015 Coś w ten deseń
anjas - Czw 02 Kwi, 2015 i jeszcze na bokachrasta - Czw 02 Kwi, 2015 Twoją Fabię mogę nimi obudować, przestanie wyglądać jak kupa anjas - Czw 02 Kwi, 2015 to mi pocisnąłeś. Pasuję
Chociaż czekaj, za fabię można by przecież kupić merca s-klasse. Kilka lat by miał ale jak nówka.arssss - Czw 02 Kwi, 2015 rasta - Czw 02 Kwi, 2015 anjas, ból dupy masz ostatnio widzę, weź zwal se gruchę może pomoże anjas - Czw 02 Kwi, 2015 Jeśli Tobie walenie kojarzy się z bólem dupy to nie mam więcej pytań.
Poza tym, człowiek zażartować nie może bo mu fabię zaraz wyciągają. Ty zluzuj Raściak, bo ewentualny ból dupy to u Ciebie widać. Ja póki co nie wyciągam poflokowanej astry roj - Czw 02 Kwi, 2015
anjas napisał/a:
Jeśli Tobie walenie kojarzy się z bólem dupy to nie mam więcej pytań.
fydi - Czw 02 Kwi, 2015
anjas napisał/a:
Jeśli Tobie walenie kojarzy się z bólem dupy to nie mam więcej pytań.
rasta - Czw 02 Kwi, 2015 Zainteresowani kupnem nie jesteście to spierdalać do Hyde Parku.Kamill - Czw 02 Kwi, 2015 was79 - Czw 02 Kwi, 2015 Pyjter Rasta fokusa fan,
Kupil karbonu gruby gram,
Nie umiał upalać,
Zgasił światło,
Poszedł spać.KarQ - Czw 02 Kwi, 2015 To rym biały?